Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
482.560 €
Bucuresti 17 Apr 08:35

Anunt inactiv

Delea Veche, Calea Calarasilor, Ciresului

165.000 €

Delea Veche, Calea Calarasilor, Ciresului,

165.000 €
Caracteristici
Suprafata 280 mp Intravilan Deschidere 23 ml
Detalii suplimentare: Acces drum asfaltat Alimentare apa Cadastru Canalizare Certificat urbanism Curent electric Cut Gaze Ingradit Intabulare Liber Pot Stradal
Descriere
teren 280 mp pozitionat pe colt, cu dubla deschidere de 23m si 9 m, ingradit, toate utilitatile, cadastru/ intabulare, certificat de urbanism POT 45%, CUT 1,3, metrou la 10 minute, comision 0%
Detalii suplimentare
In zona Calea Calarasilor - Delea Veche, pe o strada linistita, este disponibil spre vanzare un lot de teren in suprafata de 278mp. Fiind pozitionat pe colt are dubla deschidere, 23m pe o latura si 9m pe cealalta latura. 

Zona este preponderent rezidentiala, terenul se preteaza pentru construirea unei locuinte individuale sau pentru un mic bloc de locuinte, regimul de inaltime fiind de P+2+3r.

Mijloacele de transport in comun sunt usor de accesat: pe Delea Veche circula troleibuze, pe Calea Calarasilor circula autobuze si tramvaie iar de la Piata Muncii, la 1km distanta, se poate lua metroul. 

In apropiere sunt scoli foarte bune, Scoala Iancului, Colegiul National Mihai Viteazul, gradinite iar pentru aprovizionare piata Hala Traian si numeroase megazine.

Comisionul este 0% pentru cumparator!
20 vizualizari Bucuresti 03 Feb 18 18:21
Anunt inactiv