Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
150 €
Ilfov 16 Apr 09:41
...
100 €
Ilfov 18 Apr 11:15

Anunt inactiv

Oras Pantelimon, Ilfov

24.780 €

Oras Pantelimon, Ilfov,

24.780 €
Caracteristici
Suprafata 420 mp Intravilan Deschidere 14 ml
Detalii suplimentare: Alimentare apa Cadastru Canalizare Certificat urbanism Curent electric Cut Gaze Intabulare Liber Pot Puz
Descriere
teren 420 mp, deschidere 14, toate utilitatile la teren, drum 9 ml pietruit, 7 minute de RATB, intre case, construibil. Pantelimon - Ferma Animalelor;
Detalii suplimentare
Terenul are 420 mp suprafata. Curati. Adica nu 420 din care nu stiu cat drum de servitute, inca ceva cu retragere si alte balarii. 420 mp, ai tai, sa-ti faci casa si gradina pe ei. Si o deschidere la STRADA PRINCIPALA de 14 ml. O forma dreptunghiulara, sa-ti poti face o casa omeneasca si sa ai si loc de ce mai vrei tu prin curte.
Apoi, cum am spus deja mai sus, este situat la strada principala. Tu te astepta sa fie Bulevardul Unirii si nici Calea Victoriei, dar este o strada lata, de 9 ml, pietruita bine(in sensul ca nu ramai nici vara nici iarna cu masina-n drum), o strada plina de case. Si cu asfaltul destul de aproape.
Din punct de vedere urbanistic, poti ridica o casa de parter si etaj. Nu poti face palata, ai POT 30% si CUT 0,6. cu inaltimea la cornisa de 6 m. Partea buna e ca nici vecinii nu-si pot face palate, asa ca te vei simti ca un om normal, intre oameni normali.
Utilitati. Ei bine utilitati nu sunt. Glumesc, nu sunt la tine in teren, dar sunt fix in fata portii. :)
1 vizualizari Ilfov, Pantelimon, 27 Dec 17 14:40
Anunt inactiv