Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 18 Apr 23:53
...
Bucuresti 15 Apr 14:40
...
Bucuresti 14 Apr 10:05

Anunt inactiv

Acum ai gasit barbatul potrivit la Agentia Matrimo

1 / 1 ...

Acum ai gasit barbatul potrivit la Agentia Matrimo

Caracteristici
Barbat 43 ani Leu 184 cm 84 kg Ochi albastrii Par saten Hobby-uri, pasiuni: calatorii, film, lectura, muzica, culinar
Descriere
Domn 43 ani 1.84m 84kg divortat fara copii, conferentiar doctor universitar simpatic caut femeie educata, draguta, 28-41 ani pt. casatorie. Inscrie-te gratuit pe www.matrimo.ro Apeleaza-ne pt detalii.
Detalii suplimentare
V-ati saturat sa fiti deranjata de barbati neseriosi, someri, aventurieri, etc? Meritati ceva mai bun ! Meritati un barbat frumos, distins si educat.

Agentia Matrimo va poate prezenta un domn deosebit, divortat care este de profesie conferenţiar universitar doctor, in varsta de 43 de ani, inălţime: 1,84 m, greutate: 84 kg, cu ochi albaştri ! Nu fumeaza si nu are copii dar isi doreste foarte mult copii.

Este pasionat de teatru, muzică, sport, plimbări în aer liber. Este o persoana optimista, gândire pozitivă, credincios, foarte romantic, familist, altruist.

Cauta o persoană frumoasă la suflet, chip şi trup (în această ordine), devotată, cu vârstă între 28 şi 41 de ani, care ar fi profesoară (gimnaziu, liceu,) medic, psiholog etc.

Daca va regasiti in descrierea de mai sus si doriti sa il intalniti, contactati cu incredere Agentia Matrimo. Inscrieti-va si pe www.matrimo.ro, apoi apelati-ne la 0740 800 800 pentru o discutie preliminara gratuita si fara angajament.
1 vizualizari Bucuresti 22 Dec 16 14:56
Anunt inactiv