Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti azi, 10:00
...
Bucuresti 23 Apr 12:00

Anunt inactiv

Doar daca ai forme feminine si esti frumoasa

1 / 1 ...

Doar daca ai forme feminine si esti frumoasa,

Caracteristici
Barbat Prietenie cu femeie 30 ani Varsator Par brunet 181 cm Ochi verzi 77 kg Hobby-uri, pasiuni: calatorii, sport, film, lectura, muzica, culinar
Descriere
brunet, inalt, ochi verzi, licentiat, bine imbracat, parfumat, situatie financiara buna, actionar companie, caut o fata pentru intalniri de 2-3 ori pe saptamana. Astept foto la email.
Detalii suplimentare
Daca ai aspiratii de viitor, daca consideri ca trebuie sa ai alaturi un barbat inteligent, cu o situatie financiara mult peste medie, daca vrei sa te bagi in pat la un barbat bine intretinut, curat, parfumat, un tip care stie sa se imbrace, care este prezentabil, se invarte in cercuri din inalta societate romaneasca dar si internationala, atunci trimite-mi mesaj la adresa; sorin_bucsa@yahoo.com. Te-ai saturat de prietenul tau care te vede doar pentru sex si pentru ca esti o buna gospodina, te-ai saturat sa stii ca el este un pierde-vara si nu ai niciun viitor cu el? Vrei sa fii independenta, sa mananci la restaurante bune, sa mergi in excursii, sa te imbraci bine, sa ai lucruri pe care in prezent doar le visezi? Vrei sa fii apreciata la adevarata ta valoare, sa fii tratata regeste, sa fii alintata, mangaita, rasfatata?
Sunt educat, bine crescut. Caut o fata pentru mine, pentru o relatie frumoasa, nu ma intereseaza altceva. Rog seriozitate! Escortele sa se abtina!
1 vizualizari Bucuresti 28 May 17 13:20
Anunt inactiv