Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 17 Apr 13:05
...
Bucuresti 13 Apr 10:45

Anunt inactiv

Absolvente

3.500 €
fete, baieti pentru video-conferinte online, decontam taxi interviu, lb. engleza nivel mediu, 70% in prima luna, salariu fix, sedinte foto, bonusuri zilnice, metrou, central, bonus recomandare,
Detalii suplimentare
Daca esti studenta si doresti ca anii de studentie sa fie unii fara griji, relaxati si in acelasi timp sa ai independenta financiara EssenceStudios iti sare in ajutor! Dorim sa iti oferim o rampa de lansare deoarece stim cat de grele sunt inceputurile. Din aceasta cauza dorim sa iti prezentam oferta lunii #octombrie!
Noi iti putem oferi un loc calduros pe care sa il poti numi "acasa" pe durata sederii tale in Bucuresti. Stim conditiile oferite in camine tocmai de aceea intimitatea si confortul tau sunt pe primul loc! Daca consideri ca vei rata distractia din camine nu este o problema , colegele tale de apartament sigur iti vor deveni mai mult decat prietene deoarece suntem o echipa deschisa in care toti ne sustinem reciproc! Acomodarea ta in cazare cat si in cadrul studioului va fi astfel mult mai usoara iar cheltuielile tale de inceput se vor diminua considerabil. Pe langa asta procentul de 70% din prima luna cu siguranta te va ajuta sa nu simti nici perioada ta de inceput ca model!
1 vizualizari Bucuresti 25 Dec 17 22:26
Foto
Anunt inactiv