Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Ilfov 06 Apr 08:01
...
Ilfov 19 Apr 15:35
...
Bucuresti 18 Apr 15:03

Anunt inactiv

Directia

pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor functii publice de executie vacante: 1 functie publica de executie vacanta de Consilier I, grad profesional principal din cadrul Serviciul Economic – Patrimoniu – Achizitii publice – Compartiment economic. 1 functie publica de executie vacanta de Consilier I, grad profesional principal din cadrul Serviciul Economic – Patrimoniu – Achizitii publice – Compartiment patrimoniu. 1 functie publica de executie vacanta de Consilier I, grad profesional principal din cadrul Serviciul Economic – Patrimoniu – Achizitii publice – Compartiment achizitii publice. 1 functie publica de executie vacanta de Consilier I, grad profesional principal din cadrul Compartrimentul Juridic si Resurse umane. 1 functie publica de executie vacanta de Consilier I, grad profesional principal, din cadrul Biroul Sport si Tineret – Compartimentul Tineret.
1 functie publica de executie vacanta de Expert I, grad profesional asistent, din cadrul Biroul Sport si Tineret - Compartimentul Tineret. Conditiile de participare la concurs si bibliografia se afiseaza la sediu si pe site-ul Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti.
Concursul se va desfasura la sediul Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Bd. Ghe. Magheru, nr. 28-30, etaj 6, sector 1, Bucuresti, dupa cum urmeaza: a) in data de 28.08. 2017, ora 10:00 – proba scrisa. b) Interviul in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise, conform prevederilor art. 56 alin. 1 din HG nr.611/2008, cu modificarile si completarile ulterioare. Dosarele de inscriere la concurs se vor depune in termen de 20 zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, intr-un cotidian de larga circulatie si la sediul DSTMB. Dosarul de concurs va contine in mod obligatoriu documentele prevazute in art.49 din HG nr.611/2008, modificata si completata de HG nr.1173/2008. Relatii suplimentare se pot obtine de la sediul Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Bd. Ghe. Magheru, nr. 28 – 30, et. 6, sector 1, Bucuresti, Secretariat – telefon 021.3249930.
1 vizualizari Bucuresti 24 Jul 17 11:19
Anunt inactiv