Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
10.000 RON
Bucuresti 19 Apr 14:04
...
Bucuresti 16 Apr 11:26
...
8.500 €
Bucuresti 19 Apr 10:53
...
Bucuresti 16 Apr 11:10

Anunt inactiv

Manipulant marfa

desfasoara activitati de incarcare/descarcare a marfurilor, manipulare si asezare in depozite (manual sau cu ajutorul lizei), decorarea salilor pentru evenimente festive si targuri de nunti.
Caracteristici
Domeniu de activitate: Evenimente, divertisment
Detalii suplimentare
RIN Grand Hotel te invita sa te alaturi echipei in postul de Manipulant marfa

Cerinte: persoana muncitoare si responsabila; rezistenta la sarcini de lucru repetitive; usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor de mobilier pentru evenimente, disponibila la program de lucru flexibil (in functie de evenimente)
Responsabilitati: activitati de incarcare, descarcare, manipulare, asezare, decorare sali de conferinte/ nunti /botezuri /targuri de nunti (manual sau cu ajutorul lizei), asigura securitatea acestor obiecte conform procedurilor interne; incarca si descarca marfuri in/din autovehiculele de livrare; ajuta la strangerea decorului; ofera ajutor echipei.
Oferim: Contract de munca, prime de sarbatori, petreceri de Craciun pentru angajati si copiii acestora, acces gratuit la Water Parc - Otopeni.

Trimite CV-ul pe adresa de email resurseumane@rinhotels.ro sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr 7D, sector 4)

Informatii despre post de luni-vineri 09:00 - 17:00
4 vizualizari Bucuresti 13 Aug 19 17:45
Foto
Video
Anunt inactiv