Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
2.500 €
Bucuresti azi, 14:27
...
2.500 €
Bucuresti ieri, 20:18
...
8.200 €
Bucuresti azi, 14:48
...
2.500 €
Bucuresti 22 Mar 17:46

Anunt inactiv

Model videochat cu/fara experienta

3.000 €
Joy Studio angajeaza modele de videochat. Ne marim echipa cu inca 5 colege serioase. Experienta nu este necesara. Plata la zi sau la 2 saptamani. Bonusuri pentru motivare. Te asteptam!
Detalii suplimentare
Suntem un studio cu o vechime de 6 ani pe piata si in prezent detinem o locatie noua in zona Stefan cel Mare-Piata Romana.

Acordam o atentie speciala modelelor noastre organizand sedinte foto si video profesionale, make-up, training personalizat, conditii tehnice de exceptie, plata la zi sau la perioada si spatii de lucru recent reamenajate. In studioul Joy nu vei fi tratata ca un model ci ca un membru al echipei noastre. Modelele noastre sunt fete normale pentru ca noi credem ca oricine are o sansa atata timp cat lucreaza intr-un mediu profesionist.

Iti oferim un program flexibil, iar daca esti studenta vei beneficia de tot suportul nostru pentru a gasi cea mai buna varianta de program.

Echipa Joy pretuieste valorile. Daca esti serioasa si ambitioasa inseamna ca avem multe lucruri in comun si putem face echipa buna.

Daca ai curiozitati in privinta acestui job, te asteptam in studioul nostru la o cafea, sa ne cunoastem si sa iti prezentam modalitatea noastra de lucru.
52 vizualizari Bucuresti 12 Aug 19 18:10
Foto
Anunt inactiv