Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
8.000 €
Bucuresti 20 Apr 15:45
...
1.000 €
Bucuresti 24 Apr 14:12
...
2.500 €
Bucuresti 23 Apr 11:20
...
1.500 €
Bucuresti 23 Apr 14:20

Anunt inactiv

Model videochat,

3.000 RON
salariu garantat 3.000 de lei + comision. Posibilitate de plata la zi. Studioul este exclusiv feminin, beneficiaza de tehnologie HD, lumini LED, camere cu baie proprie, suport si training 24/7.
Detalii suplimentare
Sunt Ioana, model de top al site-ului LiveJasmin, parte din studioul de videochat DivaDivine Bucuresti. Alaturi de minunatul meu colectiv, am hotarat sa ne marim echipa de modele de top si, de aceea, te invit pe tine, model plin de vointa, serios, rezistent la stres maxim, disciplinat si dornic de a invata secretele pe care am sa ti le dezvalui in timpul training-ului, pe care ti-l ofer intr-un mod extrem de intensiv, pentru a ajunge un model TOP5.
Iti las ca si marturie o parte din incasarile mele ca si model, ca si un preview al traficului la care sa te astepti, lucrand alaturi de noi.
Suntem o echipa cu experienta, lucram in perfecta legalitate si cu un profesionalism desavarsit, iar alaturi de noi iti vei dezvolta noi abilitati, vei invata sa lucrezi in echipa si cum sa te adaptezi în diverse situatii, iti vei mari zona de confort si vei castiga prieteni noi.
Daca esti dornica de munca si mai ales dornica de succes, te asteptam sa ne contactezi. www.divadivine.ro
1 vizualizari Bucuresti 23 Nov 17 09:20
Foto
Anunt inactiv