Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 15 Apr 17:04
...
Bucuresti 14 Apr 11:05

Anunt inactiv

Servicii de montare si raschetare parchet masiv

10 RON

Servicii de montare si raschetare parchet masiv

10 RON
Descriere
Societate comerciala ofera servicii de montaj, raschetat si reconditionat trepte si parchet, trepte si balustrii din lemn masiv. www.parchetaruliscusit.ro
Detalii suplimentare
Suntem o echipa de profesionisti ce vin in intampinarea celor mai exigente cerinte in materie de realizare si finisare de pardoseli si montaj parchet din lemn masiv, avand ca scop principal oferirea de servicii de inalta calitate, la cele mai competitive preturi din piata.

In realizarea lucrarilor noastre, ne bazam pe faptul ca detinem cea mai noua tehnologie in materie de echipamente pentru montarea si finisarea de parchet masiv, dar si pe utilizarea de materii prime ale unor furnizori certificati atat pe plan national, cat si international.

Imbinam cu succes experienta si profesionalismul acumulate in proiecte complexe rezidentiale si non-rezidentiale (ambasade, hoteluri, imobile de protocol etc), de catre o echipa formata pe parcursul catorva zeci de ani, cu imaginatia si prospetimea colegilor mai tineri, care vin mereu cu idei inovative in ceea ce priveste nuantele/ culorile si chiar modelele.
1 vizualizari Bucuresti 03 Aug 17 15:19
Anunt inactiv