Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Ilfov 11 Jul 23 15:40
...
Bucuresti 11 Jul 23 16:00
...
Bucuresti 11 Jul 23 16:00
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:25

Anunt inactiv

Asistenti medicali

1 / 1 ...

Asistenti medicali.

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Scoala
Descriere
Scoala Posliceala Studis, autorizata Ministerul Educatiei, inscrieri pentru anul scolar 2017-2018 la specializarile: asistent medical generalist, asistent medical de farmacie, asistent medicl balneofiziokinetoterapeut si recuperare. Diplome eliberate de Ministerul Educatiei, avantaje: numar de locuri cu si fara taxa, taxa in rate, burse de merit si sociale, se pot inscrie absolventi cu sau fara bacalaureat, Bucuresti, Str. Caderea Bastiliei nr. 58, sector 1. Site: www.scoalastudis.ro
Detalii suplimentare
Scoala Postliceala STUDIS Bucuresti se adreseaza tuturor absolventilor de liceu, cu sau fara examen de bacalaureat, indiferent de varsta, absolventilor de facultate, personalului angajat si somerilor si tuturor celor care doresc sa se specializeze intr-o meserie noua.

Obiectivul principal al Scolii Postliceale Studis Bucuresti este desfasurarea unui program educational care sa creeze specialisti capabili sa raspunda mobilitatii continue de pe piata muncii din Romania si sa se integreze usor in structurile profesionale din celelalte tari ale UE.

Scoala Postliceala STUDIS Bucuresti este autorizata de MEN pentru urmatoarele specializari: Asistent Medical Generalist, Asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare si Asistent Medical de Farmacie.Activitatea didactica se desfasoara cu mijloace audio-vizuale moderne si de tehnologie IT (videoproiectoare, plasme, retroproiectoare, Internet wireless).


Activitatile practice se desfasoara in institutii de profil dupa un program structurat in concordanta cu continuturile stiintifice si sunt gratuite pentru cursanti, cheltuielile fiind suportate de scoala.


Va asteptam la sediul nostru din :


Bucuresti, Str. Caderea Bastiliei, nr. 58, Sector 1

Telefon: 0756/876.091

Email: scoalastudis@yahoo.com

Website: www.scoalastudis.ro
1 vizualizari Bucuresti 30 Aug 17 12:10
Anunt inactiv