19 Lei
Avenue Business Lunch, pentru un pranz cu stil
Vezi pagina: Avenue Business Lunch
  • Restaurante, catering, cluburi
  • Restaurante, saloane, eveniment
  • International
  • Capacitate peste 200 locuri
  • Terasa: da

Descriere anunţ

Avenue Business Lunch, pentru un pranz cu stil, 19 Lei – trei feluri de mancare incluse. Avenue Business Lunch va fi lansat pe 8.01.2018 si isi va primi oaspetii de luni pana vineri, intre orele 11.00 – 15.00, pe Sos. Pipera 46-48

Detalii suplimentare

19 lei – TREI FELURI DE MANCARE INCLUSE

Anul nou aduce cu sine inceputuri de bun augur, astfel incat “Avenue Business Lunch” va fi lansat pe data de 8 ianuarie 2018 si isi va primi oaspetii in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 11.00 – 15.00!

“Avenue Business Lunch” este un concept care imbina utilul cu placutul si arta culinara cu o binemeritata pauza intr-o zi lucratoare a saptamanii. Povestea “Avenue Business Lunch” a pornit in urma impresiilor pozitive si aprecierilor primite de la cei care au vizitat locatia Avenue 48, dar si a cererii venite din partea celor care isi desfasoara activitatea in zona Pipera si care doresc sa ia pranzul in apropierea biroului.

Totodata, cei care sunt in trecere in zona si vor sa se bucure de intimitatea unei discutii de business savurand in acelasi timp un meniu diversificat, cu specific international, sunt bineveniti si intampinati cu aceleasi servicii de calitate.