Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 15:10
...
Bucuresti 11 Jul 23 14:25

Anunt inactiv

Formatia WOW Band

Formatia WOW Band,

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
va puteti bucura, la petrecerea dumneavoastra, de un repertoriu vast incepand de la muzica ambientala, cafe concert, muzica usoara, cover-uri, pana la autenticul folclor.
Detalii suplimentare
Formatia WOW Band

Pentru a da nastere acestei formatii, am ales solisti vocali cu o mare experienta in cultura muzicala si instrumentisti al caror talent este innascut, aprofundat si studiat la cel mai inalt nivel.

Formatia WOW Band va poate prezenta, cu ajutorul muzicienilor profesionisti pe care ii are in componenta, momente muzicale speciale pentru evenimentul dumneavoastra (nunta, botez, aniversari, petreceri private, evenimente speciale, petreceri corporate sau lansari).

WOW Band asigura programul artistic pe intreaga durata a evenimentului dumneavoastra cu momente bine structurate, care sa multumeasca si cele mai drastice cerinte.

Cu Formatia WOW Band va puteti bucura, la petrecerea dumneavoastra, de un repertoriu vast incepand de la muzica ambientala, cafe concert, muzica usoara romaneasca si internationala, cover-uri romanesti si internationale, pana la autenticul folclor.
162 vizualizari Bucuresti 25 Nov 21 12:10
Video
Anunt inactiv