Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti azi, 12:05

Anunt inactiv

Transport, mutari, ieftin

Transport, mutari, ieftin,

Descriere
mobila, materiale de construtii, colaborari firme
ofer tuturor celor interesati servicii de transport marfa atat in Bucuresti, cat si in afara capitalei, la preturi foarte accesibile.
Detalii suplimentare
MUTARI - TRANSPORT MOBILA, MATERIALE DE CONSTRUTII - COLABORARI FIRME
Atunci cand aveti nevoie de un serviciu simplu de mutari mobila, acasa sau la birou, noi suntem pregatiti sa va asiguram serviciile de care aveti nevoie. Asiguram servicii complete si ieftine de mutari mobilier, mutare sediu firma, transport mobilier, relocari
Ofer tuturor celor interesati servicii de transport marfa, atat in Bucuresti, cat si in afara capitalei, la preturi foarte accesibile. Clientii au fost intotdeauna multumiti, ceea ce s-a tradus prin faptul ca mereu au revenit atunci cand au avut nevoie. Putem spune ca nu doar preturile mici ne reprezinta, ci, in primul rand, calitatea serviciilor oferite. Va stam in permaneta la dispozitie cu informatii prompte referitoare la toate aspectele ce intereseaza activitatea de transport. Dupa primirea tuturor informatiilor necesare, pretul final al transportului poate fi imediat oferit clientului solicitant.
1 vizualizari Bucuresti 14 Apr 17 20:57
Anunt inactiv