Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Mortare

Mortare pentru zidarie si tencuiala - tipuri de mortar si la ce poate fi folosit 

Mortarul este unul dintre cele mai folosite materiale in domeniul constructiilor. Acesta se foloseste pentru a lega caramizile intre ele, iar pentru tencuiala (de interior sau de exterior) acesta are rolul de a acoperi zidurile cu un strat protector ce ofera rezistenta in timp si uniformizeaza suprafetele. De regula, mortarul este un amestec de apa, nisip si un liant, care poate fi ipsos, var, ciment sau alte materiale si se clasifica in functie de tipul de liant, in functie de timpul si modul de intarire al liantului, dar si in functie de consistenta si densitatea mortarului. 

Este important sa alegeti mortarul potrivit in functie de lucrarea pe care o aveti, astfel incat rezultatul final sa fie cel dorit, tocmai de aceea va spunem in cele ce urmeaza ce tipuri de mortare exista: 

  1. In functie de timpul si modul de intarire al liantului exista mortare hidraulice (liantul se intareste in apa, dar si in aer), mortare aeriene (liantul se intareste doar in aer) si mortare mixte ( 2 cesita 2 tipuri de liant pt acelasi mortar)
  2. In functie de tipul de liant intalnim mortare de ciment, de var, de ipsos, de var cu ciment sau de argila. 
  3. In functie de consistenta mortarului exista mortare plastice sau mortare dense. 

Daca aveti o lucrare si sunteti in cautare de de mortare pentru zidarie sau de mortare pentru tencuieli, va invitam sa consultati catalogul nostru online. Gasiti saci de mortare care se aplica usor, cu aderenta ridicata, dar si adeziv pentru tencuiala, cat si tinci pentru finisarea tencuielilor. 

Alegeti mortare pentru zidarie si tencuiala de la CidConstruct.ro 

Comandati mortare pentru zidarie si tencuiala, adezivi pentru tencuiala, tencuiala manuala sau tencuiala de exterior din magazinul nostru online si va puteti bucura de produse de calitate, la preturi avantajoase. Va punem la dispozitie o gama larga de materiale de constructii pentru amenajari exterioare.

Producator: Baumit
Baumit Klinker (KlinkerMörtel)Mortar pentru zidarii aparente.Mortar special pentru realizarea zidăriilor aparente cu adaosuri speciale care reduc riscul de apariţie a eflorescenţelor. Culoare gri deschis, de clasă M10 conform SR EN 998-2.Pentru zidărie aparentăPrevine apariţia sărurilorCuloare gri deschisDate tehnice:Standard: SR EN 998-2Clasificare: M10Rezistența la compresiune: > 10 N/mm²Aderența: 0.15 N/mm²Densitate: 1600 kg/m³Conductivitate termică ʎ: 0.800 W/mKPermeabilitatea la vaporii ..
27,80 Lei
Fără TVA:23,36 Lei
Producator: Baumit
Baumit PlanoFix 10Adeziv Premium sulfato-rezistent pentru BCA.Mortar uscat, predozat, Premium, de clasă M10 conform SR EN 998-2, pentru lipirea în strat subţire a blocurilor din BCA.Special pentru BCALipire în pat subţire şi mediuDurabilitate şi siguranţăDate tehnice:Standard: SR EN 998-2Clasificare: T-M10Timp de lucrabilitate: 3 - 4 ore functie de conditiile meteorologiceTimp de corecție: 10 minRezistența la compresiune: > 10 N/mm²Densitate: 1460 kg/m³Permeabilitatea la vaporii de apă: 5/20C..
30,24 Lei
Fără TVA:25,41 Lei
Producator: Baumit
Baumit PlanoFix 5Mortar adeziv pentru zidărie din BCA. Mortar uscat, predozat de clasa M5 pentru lipirea în strat subţire a blocurilor din BCA.Special pentru BCALipire in pat subtireEconomic si usor de prelucratDate tehnice:Clasificare: T-M5 conform SR EN 998-2Granulaţie max.: 0,6 mmRezistenţă la compresiune (după 28 zile): > 5 N/mm2Necesarul de material: 25 kg mortar uscat pentru obţinerea a cca. 20 l mortar umedNecesar de apă: cca. 7,5 l/sac (25 kg)Timp de punere în operă: 2-3 ore de l..
26,64 Lei
Fără TVA:22,39 Lei
Producator: Baumit
Baumit SpeedFixAdeziv rapid pentru profileAdeziv mineral cu întărire rapidă pentru fixarea profilelor de colţ, profilelor de soclu, profilelor de pontaj, profilelor rost de dilataţie precum şi a instalaţiilor în cazul utilizării tencuielilor interioare şi exterioare de var/ciment şi var.Beneficii:Fixare rapidăAderentă excelentăSpecial pentru fixarea profilelor de tencuieliCompoziție: Ciment, nisipuri, aditivi.Date Tehnice:Standard: SR EN 998 - 1:2016Clasificare: GP - CS IVTimp de lucrabilit..
66,50 Lei
Fără TVA:55,88 Lei
Producator: Baumit
Baumit BetonBeton predozat universal. Beton uscat predozat de clasa C16/20. Se poate utiliza ca beton, mortar si șapă pentru toate lucrarile de betonare ce se realizeaza in casa si gradina la elemente de beton nerelevant structurale, pentru reparația si reabilitarea elementelor de beton nestructurale. Rezistent la ingheț.Compozitie: Ciment, agregate, aditivi.Proprietati: Baumit Beton este rezistent la îngheţ şi adecvat pentru toate lucrările de betonare lucrări de reparaţii, atât pe secţiun..
18,29 Lei
Fără TVA:15,37 Lei
Producator: Baumit
Baumit Beton ALL IN - Beton cu fibre naturale si sac autodizolvabilBeton uscat cu fibre naturale și sac autodizolvabil. Beton uscat armat cu fibre naturale, predozat, clasa de rezistență C16/20, pentru betonarea elementelor fără cerințe statice, cu tehnologie inovatoare de autodizolvarea sacului la prepararea produsului.Compozitie: Ciment, agregate, aditivi, fibre naturale celulozice (când sacul este amestecat împreuna cu produsul).Proprietati: Sacul autodizolvabil al produsului Baumit AL I..
21,00 Lei
Fără TVA:17,65 Lei
Producator: Baumit
Baumit SpritzBetonBeton de torcretBeton uscat predozat, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, cu întărire rapidă, cu aplicare prin “torcretare în uscat”. Domeniu de utilizare: Reparaţii betoane, Reprofilări, Torcretări de puţuri şi tunele, Asigurarea taluzelor excavaţiilor, Consolidări versanţi.Domenii de utilizare:Reparaţii betoaneReprofilăriTorcretări de puţuri şi tuneleAsigurarea taluzelor excavaţiilorConsolidări ve..
32,63 Lei
Fără TVA:27,42 Lei
Producator: Baumit
Baumit TorkretBeton de torcret cu priza accelerataBeton uscat predozat, clasa C25/30/J2/XC4, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, cu întărire rapidă, aplicare prin „torcretare în uscat”.Domenii de utilizare:Protecţie taluze şi versanţi;Torcretări de puţuri şi tunele;Realizarea bazinelor şi piscinelor;Lucrări de consolidare, impermeabilizare matare elemente de construcţii.Date Tehnice:Standard: SR EN 14487-1Clasificare: C25..
44,59 Lei
Fără TVA:37,47 Lei
Producator: Baumit
Baumit Torkret FeinBeton de torcretat finBeton uscat predozat fin, clasa C35/45/XC4/XF3, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, cu aplicare prin “torcretare în uscat”.Domenii de utilizare:Reparatii betoane;Reprofilari;Torcretari de puturi si tunele;Realizarea bazinelor si piscinelor;Lucrari de consolidare, impermeabilizare, matare elemente de constructii.Date Tehnice:Clasificare: C35/45/XC4/XF3Temperatura de aplicare: > 5..
52,59 Lei
Fără TVA:44,19 Lei
Producator: Baumit
Baumit Torkret SBeton de torcret sulfato-rezistentBeton uscat predozat, clasa C35/45/XC4/XA2/XF3, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, ciment rezistent la sulfaţi (C3A-redus) cu aplicare prin “torcretare în uscat”.Domenii de utilizare:Protecţie taluze şi versanţi;Torcretări de puturi şi tunele;Realizarea bazinelor şi piscinelor;Lucrări de consolidare;Impermeabilizare matare elemente de construcţii. Date Tehnice:Clasif..
52,59 Lei
Fără TVA:44,19 Lei
Producator: Baumit
Baumit Torkret S FeinBeton de torcret fin sulfato-rezistentBeton uscat predozat fin, clasa C25/30/XC4/XA1, fabricat industrial, prietenos cu mediul, cu agregate de calitate superioară, curbă granulometrică optimizată, ciment rezistent la sulfaţi (C3A-redus) cu aplicare prin “torcretare în uscat”. Utilizabil în medii cu agresivitate sulfatică.Intarire intarziata, ce permite prelucrarea suprafeței.Domenii de utilizare:Reparații betoane;Reprofilari;Torcretări de puțuri si tunele;Realizarea baz..
52,59 Lei
Fără TVA:44,19 Lei
Producator: Baumit
Mortar de zidarie MM 100 uscat, predozat, pentru zidării.Compoziție: Ciment, nisip pentru mortare, adaosuri.Proprietați:  Mortar marca M 10 conf. SR EN 998-2.Domeniu de aplicare Pentru toate tipurile uzuale de zidării, în special pentru cele cu rezistenţă la solicitări statice ridicate, pentru zidării la coşurile de fum, zidării armate (nu conţine var).• Date Tehnice Standard: SR EN 998-2• Clasificare: M10-G• Rezistența la compresiune: > 10 N/mm²• Densitate: aprox. 1800 kg/dm³• Conductiv..
21,75 Lei
Fără TVA:18,28 Lei
Producator: Baumit
Mortar de zidarie MM 50 uscat, predozat, pentru zidării.Contine: Ciment, var, nisip pentru mortare, adaosuri.Mortar marca M 5 conf. SR EN 998-2.Pentru toate tipurile uzuale de zidării, în special pentru cele cu rezistenţă la solicitări statice ridicate, pentru zidării portante, de umplutură sau pereţi despărţitori.Clasificare: G-M5 conform SR EN 998-2Granulaţie max: 4 mmRezistenţă la compresiune (28 zile): > 5 N/mm2Conductivitate termică λ: cca. 0,8 W/mKDensitate: cca. 1800 kg/m3Necesar apă: ..
20,64 Lei
Fără TVA:17,35 Lei
Producator: Duraziv
Duraziv PM 41 se foloseste pentru realizarea de zidării neportante din BCA sau BCU precum şi din cărămidă clasică sau eficientăMăreşte productivitatea lucrărilor de zidăriePoate fi aplicat manual sau mecanizatGranulaţie fină, asigură o penetrare optimă în porii blocurilor de BCADomeniu de aplicare: Duraziv PM 41 este un mortar de zidarie pe bază de ciment gri, pulberi minerale şi aditivi destinat realizării de zidării folosind blocuri de beton celular autoclavizat (BCA) sau beton celular uşor (B..
26,00 Lei
Fără TVA:21,85 Lei
Producator: Duraziv
DURAZIV PM 42 - tencuiala cu aplicare mecanizata pe baza de var-ciment cu utilizarea pentru exterior si interiorPentru tencuirea şi nivelarea pereţilor la exterior şi interior, inclusiv încăperi cu umiditate ridicată (băi, bucătării, etc.)Aplicare mecanizată sau manualăAderenţă superioară la suporturi mineraleSe poate aplica până la 2,5 cm într-un singur stratUşor de aplicat şi prelucratPermite obţinerea unor suprafeţe finale gata pentru vopsirePermite peretelui să respire şi reduce riscul formă..
26,00 Lei
Fără TVA:21,85 Lei
Producator: Duraziv
DURAZIV PM 43 TINCI CLASIC Granulaţie finăPentru finisarea tencuielilor grosiere pe bază de ciment, la interior şi exteriorPermite peretelui să respire şi reduce riscul formării condensuluiUşor de amestecat, uşor de aplicat, uşor de drişcuitPoate fi strat final pentru aplicarea vopselelor lavabileDomeniu de aplicare: Duraziv PM 43 este un amestec pe bază de ciment gri, pulberi minerale şi aditivi. Această tencuială fină se aplică la interior şi exterior, în strat de 2-4 mm, peste lucrări de tenc..
25,00 Lei
Fără TVA:21,01 Lei
Producator: Mapei
Amorsa Mapei Primer GAmorsa pe baza de rasini sintetice in dispersie apoasa cu un continut foarte mic de substante organice volatile (COV).Domenii de utilizare:▪ Amorsa pentru tratarea suporturilor din ipsos, inainte de lipirea cu adezivi a placilor ceramice.▪ Amorsa de aderenta pentru executia de tencuieli si gleturi pe baza de ipsos aplicate prin pulverizare.▪ Imbunatateste aderenta materialelor de nivelare si corectie pe suprafete din ciment si ipsos si pe suprafete anhidride.▪ Unif..
440,00 Lei
Fără TVA:369,75 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)