Bol de ceramica pentru oua forma iepuras alb de Paste 12.2 cm

48.00 lei

‘– cantitate: 1 bucata
– diametru x inaltime: 12.2 x 7.5 cm
– compozitie: ceramica

Categorie:
 

Descriere

Avand in vedere faptul ca Pastele este una dintre cele mai frumoase si asteptate sarbatori, am decis sa-ti oferim un ghid scurt pentru a alege cele mai inspirate decoratiuni Paste. Si pentru ca stim ca o sa fie o multime de tentatii, te vom ajuta sa-ti organizezi bugetul, astfel incat sa iti ajunga banii atat pentru decorul pe care intentionezi sa-l pregatesti pentru masa de Paste, cat si pentru cadourile celor dragi.

Iar daca iti propui sa fii un Iepuras generos in acest sezon, este recomandat sa tii cont de cateva aspecte importante. Dar sa o luam pe rand.

Lista cu decoratiuni Paste de care ai nevoie pentru a crea un decor atragator:

Decoratiuni pentru masa festiva. Nu este nevoie sa faci investitii foarte mari pentru a-ti surprinde placut oaspetii, ci este nevoie sa alegi doar cateva elemente care sa scoata din anonimat masa festiva. De exemplu, poti alege varianta unor pahare tematice, folosite pentru a servi bauturile precum sucul. Sau in loc de pahare, poti opta pentru cesti sau farfurii. Ele fac parte tot din vesela de primavara si reusesc sa puna in evidenta bucatele pe care urmeaza sa le servesti la ospat.

Totodata, pentru a capta atentia oaspetilor, iti recomandam sa nu uiti nici de acele decoratiuni Paste asezate in centrul mesei. Poate fi vorba de un element simplu, precum un iepuras decorativ, care sa ofere un aer discret, de sarbatoare.

Lumanari cu aroma de primavara. Acestea sunt ideale pentru serile de Paste in care vrei sa te relaxezi. Pastele inseamna lumina, o lumina care cureste toate simturile, nu doar pe cel vizual. Iar daca mai adaugi si o aroma placuta, te vei putea bucura de relaxare deplina. Avand in vedere faptul ca de Paste sunt cateva zile libere, poti profita de ocazie pentru a aprinde o lumanare aromana, a citi o carte buan si a savura o cana de ceai de sezon. Noi o numim detoxifiere, dar nu doar pentru trup, ci si pentru suflet.

Si daca tot vorbim despre decoratiuni Paste, nu putem sa nu includem aici elemente mici din lemn, in diverse forme, ideale pentru a da farmec anumitor zone din locuinta ta: noptiera de langa pat, etajera favorita, spatiul de pe coltarul de la bucatarie, raftul din camera copiilor. Acestea pot fi reprezentate de iepurasi simpatici, buburuze sau fluturasi.

Servetele de Paste. Si pentru ca sustinem initiativele ecologice, nu iti recomandam sa alegi modele din hartie, ci pe cele din material. Acestea pot fi folosite pe tot parcursul acestei sarbatori, iar apoi spalate si asezate in dulap. Avand in vedere acest lucru, este o investitie de durata, inteligenta si folositoare.

Acestea fiind zise, speram ca sfaturile noastre sa iti fie de folos. Te asteptam cu drag sa vizitezi sectiunea noastra cu decoratiuni Paste, ori de cate ori cauti un cadou cu stil sau iti doresti accesorii si decoratiuni care sa te incante si sa te ajute sa iti transformi casa intr-un decor cu adevarat festiv. Si incheiem prin ati ura sarbatori fericite alaturi de cei dragi tie!