acscent_lattafa_al_dur_al_maknoon_gold
acscent_lattafa_al_dur_al_maknoon_gold
 

Al Dur Al Maknoon Gold

89.00 lei

Note de top lavanda, lamaie
Note de mijloc vanilie
Note de baza note lemnoase
100 ml.100 ml.
ID: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Al Dur Al Maknoon Gold este un parfum feminin, lemnos, cu tonuri dulci. Debuteaza cu o explozie de lavanda si lamaie, apoi pe primul plan trec notele de vanilie. Baza incheie parfum cu note lemnoase.

Parfum de dama made in United Arab Emirates.
EAU de Parfum, 100ml.

AL DUR AL MAKNOON GOLD este o creatie a brandului LATTAFA.
LATTAFA defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca LATTAFA este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din LATTAFA descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Informații suplimentare

Cantitate

Categorie olfactiva

, ,

Descriere brand

„Parfumurile Lattafa” au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad inca din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de inalta calitate pentru clientii regionali din Orientul Mijlociu. Pentru a mentine mostenirea in miscare, compania a lansat LATTAFA in 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu si pentru a servi o gama mai larga de clienti de pe tot globul. LATTAFA defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca LATTAFA este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din LATTAFA descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Al Dur Al Maknoon Gold”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *