acscent_asdaaf_andaleeb
acscent_asdaaf_andaleeb1
 

Andaleeb

89.00 lei

Note de varf portocala, bergamota, para, note fructate
Note de mijloc trandafir, iasomie, flori albe
Note de baza ambra, mosc, lemn de santal, caramel, gourmand
100 ml.100 ml.
ID: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Andaleeb este un parfum feminin, fresh si dulce in acelasi timp, fructat si cu tonuri florale. Un impuls energic pe care il puteti activa ori de cate ori va parfumati. Debuteaza cu o combinatie efervescenta de portocala cu bergamota si para. La scurt timp isi fac aparitia aromele imbatatoare de trandafir si iasomie. Cea mai persistenta este, fireste, baza parfumului, care dezvaluie note de ambra, mosc si caramel.

Parfum de dama made in United Arab Emirates.
EAU de Parfum, 100ml.

ANDALEEB este o creatie a brandului ASDAAF.
ASDAAF defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca ASDAAF este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din ASDAAF descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Informații suplimentare

Cantitate

Categorie olfactiva

, , ,

Descriere brand

„Parfumurile Asdaaf” au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad inca din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de inalta calitate pentru clientii regionali din Orientul Mijlociu. Pentru a mentine mostenirea in miscare, compania a lansat ASDAAF in 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu si pentru a servi o gama mai larga de clienti de pe tot globul. ASDAAF defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca ASDAAF este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din ASDAAF descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Andaleeb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *