acscent_vurv_flamme_de_la_femme
acscent_vurv_flamme_de_la_femme1
 

Flamme De La Femme

95.00 lei

Note de varf trandafir, note florale
Note de mijloc geranium, lamaie verde, crin de vale
Note de baza rozmarin, cardamon
100 ml.100 ml.
ID: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Flamme De La Femme este un parfum feminin, floral usor dulce. Notele de varf sunt de trandafiri si florale, mijlocul fiind alcatuit din geranium si crin de vale. Baza incheie parfumul in note de rozmarin si cardamon.

Parfum de dama made in United Arab Emirates.
EAU de Parfum, 100ml.

FLAMME DE LA FEMME este o creatie a brandului VURV.
VURV defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca VURV este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din VURV descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Informații suplimentare

Cantitate

Categorie olfactiva

,

Descriere brand

„Parfumurile Vurv” au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad inca din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de inalta calitate pentru clientii regionali din Orientul Mijlociu. Pentru a mentine mostenirea in miscare, compania a lansat VURV in 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu si pentru a servi o gama mai larga de clienti de pe tot globul. VURV defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca VURV este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din VURV descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Flamme De La Femme”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *