acscent_lattafa_crystal_oud
acscent_lattafa_crystal_oud1
 

Crystal Oud

(O recenzie client)

89.00 lei

Note de varf bergamota, piper roz
Note de mijloc iasomie, tuberoza, tamaie
Note de baza oud, patchouli, vetiver, lemn de santal, chihlimbar, ambra
80 ml.80 ml.
ID: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Crystal Oud este un parfum masculin, oriental-floral-dulce. Ofera celui care-l foloseste un plus de incredere, in orice moment al zilei. Notele de varf sunt initiate de tonuri de bergamota si piper roz. Mijlocul este floral, reprezentat de iasomie si tuberoza, iar baza se inchide cu note de oud, ambra si lemn de santal.

Parfum barbatesc made in United Arab Emirates.
EAU de Parfum, 80ml.

CRYSTAL OUD este o creatie a brandului LATTAFA.
LATTAFA defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca LATTAFA este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din LATTAFA descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

Informații suplimentare

Cantitate

Categorie olfactiva

, ,

Descriere brand

„Parfumurile Lattafa” au fost concepute de domnul Sheikh Shahid Ahmad inca din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, domnul Sheikh a avut un vis de a crea parfumuri de inalta calitate pentru clientii regionali din Orientul Mijlociu. Pentru a mentine mostenirea in miscare, compania a lansat LATTAFA in 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu si pentru a servi o gama mai larga de clienti de pe tot globul. LATTAFA defineste stilul de viata si se ocupa de cele mai bune parfumuri de clasa, care ajuta barbatii si femeile sa-si pretuiasca viata in fiecare zi. Marca LATTAFA este o creatie esentiala inspirata de termenul „verve”, care reprezinta pasiunea si energia. Fiecare parfum din LATTAFA descrie aceeasi energie, dovedind a fi o inspiratie pentru a expune o asemenea pasiune, in fiecare zi.

1 recenzie pentru Crystal Oud

  1. Marian (proprietar verificat)

    Miroase foarte bine parfumul

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *