INTRETINERE AUTO

De cate ori ai impins masina ca te-a lasat bateria/motorul/etc? Oricand un fir se poate rupe sau o siguranta se poate arde. E mai bine, si mai ieftin, sa previi decat sa repari.

Afla mai multe

Service Autorizat RAR

SERVICE TITAN este un service auto dedicat grupului VAG autorizat de Registrul Auto Roman, care are implementat Sistemul de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2000.

Noi, cei de la SERVICE TITAN stim exact ce iti trebuie, – calitate garantata la preturi reduse –, si ne vom asigura ca neplacerea de a duce masina la reparat va deveni o experienta lipsita de griji.

Oferte

Oferta revizii VAG

Detii o masina din grupul VAG?(Skoda, Audi, Seat, Volkswagen) Se apropie revizia?

Uleiul este pentru mașină cum e o bere bună pentru organism. Din când în când, tu ai nevoie de o bere rece și proaspătă, iar motorul de un ulei nou-nouț. Așa cum ție nu-ți place berea trează, așa nici mașina n-o să guste același ulei la nesfârșit.

Oferta revizie clima – AC

Revizie completă instalație climatizare, FREON R134A – 425 290 lei* R1234YF – 745 590 lei*

✔️ Extragere freon și ulei
✔️ Vidare instalație
✔️ Încărcare instalație cu freon, ulei și substanță de contrast
✔️ Teste de funcționare și verificare pierderi 
🔔 BONUS 🔔 Decontaminare cu ozon

Servicii

Vrem totul sau nimic așa că, de mai bine de șapte ani, ne prezentăm în fața clienților cu un know-how updatat la zi și cu gânduri de mulțumire reciproce. Și, ca să fie treaba treabă, am creat un business care să integreze toate serviciile unui service auto – mecanică, detailing, climă/AC, geometrie roți, diagnoză Auto, asigurare în doi timpi și trei mișcări.
Audi, Skoda, Volkswagen și Seat sunt cele patru mărci pe care punem accentul. De ce aceste branduri? Nu umblăm cu jumătăți de măsură, așa că vrem să facem o muncă eficientă cu niște mașini la fel de bune. Suntem de treabă și prietenoși, dacă treci pe la noi, ne ocupăm cât ai spune „motor”.

Contact rapid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Unde ne gasesti?