Prezentare Firma

Fabrica de mobila cu capital integral romanesc cu o experienta acumulata de peste 15 ani, ce ofera o gama larga de produse si servicii. Mobilierul executat de noi imbina utilul cu placutul si de aceea acordam clientilor nostri atentia care li se cuvine. Principiul nostru se bazeaza pe faptul ca adevarata noastra carte de vizita este in locuintele dumneavoastra.

Firma noastra executa mobilier la comanda din Pal melaminat , MDF, Pal furniruit , mdf infoliat adaptat spatiului pe care doriti sa l mobilati. De asemenea va vom consilia si in ceea ce priveste bugetarea mobilierului astfel incat raportul calitate pret sa fie conform cu cerintele dumneavoastra.

Mobila la comanda

Servicii oferite!

Descriere servicii oferite

Realizare mobilier la comanda

Realizarea mobilierului la comanda presupune in primul rand o vizita la atelierul nostru cu un releveu al spatiului pe care doriti sa il mobilati.

Vanzare si prelucrare PAL, Mdf, Pfl, Blaturi de lucru

  • Servicii de debitare
  • Servicii de cantuire
  • Vanzare Pal Kronospan, Egger, Kastamonu etc

Optimizare a foii de pal

Prin optimizare se reduc costurile de debitare ob?inand planul de debitare în câteva minute ?i reducand pierderile la minima posibila

Partenerii nostri

SC NETT FRONT SRL

Toate produsele realizate de Nett Front, sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizorii vest europeni, în special de pe piața Germaniei, cu o tradiție îndelungată în fabricarea acestora precum și al unui control permanent al calității pe tot fluxul tehnologic, de la intrarea materiei prime în producție și până la ambalarea produsului finit.


Am realizat mobilier pentru

Estimare de costuri GRATUITA

Trimite-ne schita cu bucataria si noi iti spunem cat te costa.

GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau