Automatizare usa garaj – BFT Tiziano 3620

795,00 lei

KIT Tiziano 3620

Kit automatizare usa garaj sectionala cu greutatea de pana la 60kg. Kit-ul contine sina cu lant 3620 mm, motorul si doua telecomenzi cu doua canale. Tiziano permite blocarea mecanica a usii de garaj la inchidere in cazul lipsei de alimentare cu energie electrica. Functionare 24V. Suprafata utila: 10 mp

Pentru instalare Automatizare usa garaj BFT Tiziano 3620 in judetul Prahova si imprejurimi, va rugam sa ne contactati! 

Credit module TBI Pay 3.3.0

199.16 Lei x 4 rate

Descriere

KIT Tiziano cu sina de 3620 mm

Kit-ul TIZIANO 3620 este destinat sa actioneze usile de garaj sectionale cu o greutate de maxim 60Kg si o suprafata de pana la 10m2, poate fi instalat si in zone industriale, insa este recomandat pentru spatii rezidentiale, cu trafic redus, fiind ideal pentru utilizare semi-intensiva. Viteza de deschidere este de 6.6m/min
Daca din anumite motive motorul nu mai este alimentat cu energie electrica, usa garajului poate fi actionata manual cu ajutorul unui cordon, fara ca traficul sa fie afectat.
TIZIANO 3620 dispune de un design nou, foarte compact, cu sina cu lant de 3620mm, iar temperatura optima de functionare este cuprinsa intre -20°C si 60°C.
Managementul inteligent al puterii motorului ajuta la cresterea preciziei si eficientei sistemului electronic de detectie a obstacolelor accidentale.

Tehnologia BFT 24V cu o ajustare precisa a incetinirii la inchidere si deschidere asigura o performanta optima, cu accent pe siguranta, asigurand oprirea imediata si inversarea miscarii in preenta obstacolelor.

Forta maxima de tractiune a motorului este de 600N, bazat pe tenologia d-track, cu un control inteligent al fortei de actionare a motorului realizat de un microprocesor care primeste informatii despre funtionare la fiecare actionare si realizeaza in mod dinamic ajustari fine asupra parametrilor de lucru ai automatizarii, indiferent de momentul din zi, anotimp sau progresia uzurilor mecanice a ghidajelor usii. ire bazat pe tehnologia d-track.

Continut Kit:

  • 1 x motoreductor cu lampa de semnalizare optica incorporata;
  • 1 x sina cu transmisie pe lant 3620mm;
  • 2 x telecomenzi MITTO 2.
  • Specificatii tehnice BFT TIZIANO 3620:

    Centrala de comandaVENERE M B GDA (incorporata)
    Tensiune de alimentare24V
    Putere100W
    Forta de tractiune maxima600N
    Clasa de protectieIPX0
    Temperatura de operare-20°C/60°C
    Greutate maxima suportata60Kg
    Suprafata usii10m2
    Capete de cursaEncoder
    IncetinireDa
    BlocareaMecanica
    Reactie de impactD-Track
    UtilizareSemi-intensiva
    Raza de actiune telecomanda50m

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Automatizare usa garaj – BFT Tiziano 3620”

Manual Tiziano

Download

Manual Tiziano

Fisa tehnica Tiziano

Download

Fisa tehnica Tiziano

error: Continut protejat.