fbpx

Povestea noastră

Salonul nostru de înfrumusețare canină și felină Lăbuțe Fericite a luat naștere din iubirea pentru câini, din iubirea pentru samoyed-ul nostru Bella. La noi cățeii și pisicuțele sunt respectate și tratate cu blândețe pentru că-i considerăm prietenii noștri, iar ei simt asta. Toate produsele folosite în Salonul Lăbuțe Fericite sunt profesionale, atent selecționate, utilizând rețete proprii de combinare a șampoanelor, măștilor și balsamurilor, funcție de tipul, culoarea, textura și lungimea blăniței, rețete dezvoltate de-a lungul anilor de experiență în grooming. Totodată, semnătura salonului Lăbuțe Fericite este una proprie, personală și unică, dată de Ana-Maria Predica, semnătură rezultată din pasiune prin propria creație artistică, precum și din multitudinea de cursuri și seminarii absolvite pentru continua perfecționare. Știm că vă doriți tot ce este mai bun pentru prietenul dumneavoastră patruped și de aceea la Lăbuțe Fericite veți găsi tot ce vă doriți, de la tunsori de show la tunsori fashion, ritualuri SPA, precum și o zona de Pet Shop cu produse premium. Nu facem rabat de timp și calitate, dorim să ne asigurăm că fiecare stăpân pleacă mulțumit din salonul nostru, astfel încât serviciile noastre să fie la un nivel premium.

Contactati-ne
sau sunati la: 0732.837.167

Misiunea noastră – echilibrul și fericirea familiei prin excelența în sănătatea și frumusețea prietenilor noștri blănoși.

Salon de coafură canină și felină

Pet Boutique, Grooming Salon & SPA

Tuns câini și pisici

Specific rasei cățelului: tuns modern, tuns conform standardului rasei, asian style, adaptat fizionomiei fiecărui cățel.

Spălat

Duș cu masaj și șamponat cu produse profesionale, atent selecționate, utilizând rețete proprii de combinare a șampoanelor, măștilor și...

Coafat

Pet grooming & styling.

Vopsit

Modele fantezie. Vopsit urechi, coadă, moț, botoșei.

Pachete de prețuri

jessy.jpg
Pachet LUXURY Lăbuțe Fericite
Pachetul include tuns cu model din mașină și foarfecă, spălat, mască specifică blăniței, coafat cu produse styling, tăiat unghii, curățat urechi, protecție pernițe, împrospătat respirație și parfumat.

Durată: cca 2 ore

De la 189 LEI
3.jpg
Pachet ÎNTREȚINERE
Pentru cățeii mereu cocheți, pachetul include spălat (șampon basic plus șampon conform culorii blăniței), mască specifică tipului blăniței, coafat blăniță, retuș lăbuțe, cap, zona sanitară, tăiat unghii, curățat urechi și parfumat.

Durată: cca 1 oră

De la 119 LEI
nordic.jpg
Pachet NORDIC
Pachetul este destinat raselor cu blana dublă precum samoyed, akita, chow-chow și include spălat cu șampon specific tipului și culorii blănii, mască hidratantă, descurcat blana, tăiat unghii, curățat urechi și parfumat.

Durată: 2-3 ore

De la 300 LEI
Poveste de viata

Nea Vasile a reușit să ne impresioneze astăzi la salon. A sosit cu Gogu, prietenul său devotat, în vârstă de doi ani, alături de echipa KanalD. A lăcrimat de emoție Nea Vasile pe toată perioada cât Ana-Maria l-a spălat și coafat pe cățeluș. Ceea ce este impresionant este faptul ca prietenul lui Nea Vasile este cu vaccinurile la zi, deparazitat, spălat periodic și hrănit ca la carte.

POVESTE DE VIAȚĂ
Daniel Buzdugan

Athos, un superb ciobănesc german, la prima lui băiță și prima întreținere a blăniței. A venit însoțit de cel mai bun prieten al lui, Daniel Buzdugan. Am întors apoi vizita la RadioZU pentru a ne mândri cu Athos prin studiourile radio alături de Daniel Buzdugan. Mulțumim pentru vizită Daniel!

Daniel Buzdugan
Alexandra Ungureanu

Astăzi ne-am făcut timp să ne aranjăm pentru o ședință foto, toate trei fetele. Cele mici au intrat pe mâinile pricepute ale Anei-Maria și am smuls numai aprecieri plimbându-ne mândre prin oraș. Suntem în proces de a dobândi o blăniță îngrijită și cochetă, demnă de un shih tzu.

Alexandra Ungureanu

Ana-Maria Predica