Iti Stilizam Blanosul Solicita o Programare Punem pasiune in ceea ce facem Salon Mobil Solicita o Programare Profesionalism, Punctualitate si Incredere O zi de rasfat Solicita o Programare Servicii de Grooming pentru blanosul tau.

De ce salon mobil?

Te-ai gandit vreodata cat de pretios este timpul pentru tine?

King Pet este o frizerie mobila canina special infiintata pentru ca timpul dvs. acordat ingrijirii balnosului sa fie diminuat. Astfel scapati de disconfortul creat de transportul animalutului la salonul de frizerie si de timpul pierdut in traffic.

King Pet Salon ofera animalului dvs. un mediu relaxant si linistit avand ca rezultat o experienta placuta si unica la domiciliul dvs.

Contacteaza-ne: +40 727 055 901

Top Groomers

Oferim servicii porfesionale de Grooming.

Oferim Confort

Ne deplasam la tine acasa.

Iubim Animalele

Facem asta din pasiune pentru ca iubim animalele.

Pachete

Pachet-King.jpg
Pachet King
Un pachet de curatare si styling perfect pentru toate categoriile de animale care cuprinde tot ce are nevoie blanosul tau
De la200 ron
Pachet-Standad.jpg
King Standard
Este recomandat persoanelor cu animale de talie medie si mare care doresc doar imporspatarea acestora.
De la130
Toaletare-King.jpg
Toaletare King
O toaletare a pufosului tau in functie de preferintele tale.
De la130 ron

Echipa Noastra

Servicii

img

Full Grooming

Este un pachet complet care ofera o schimbare de look blanosului tau.

Stilizat

Iti vom aranja blanosul pentru a iesi in evidenta si a fi in trend cu moda.

Spalat & Uscat

Folosim produse de top si suntem foarte atenti cu blanosul dumneavoastra.

Toaletare

Va puteti alege doar ce servicii doriti sa oferiti flocosului Dumneavoastra.

Andreea

Recomand cu mare drag King Pet Salon Mobil. Experienta mwa cu acest  salon mibil a fost una extraordinara si groomer-ul un om rabdator si calm caruia ii plac animalele si se daruieste in totalitate in ceea ce priveste activitatea sa. Aceasta frizerie canina mobile m-a scutit de timpul pierdut in traffic pentru a-mi duce catelul la tuns plus ca totul se desfasoara in fata blocului intr-o duba iar catelul mi-a fost luat si apoi adus chiar la usa. Tin sa mentionez ca interiorul dubei arata exceptional avand toate dotarile necesare pentru ingrijirea profesionala a unui animal.

Mihai Irina

Sunt foarte multumita de ceea ce faceti voi, oameni buni, faptul ca veniti la usa mea si imi tratati cainele regeste, tuns, spalare, toaletare etc. mi-a salvat ore bune dintr-o zi care se pierdeau in mare parted oar pe drumul pe care trebuia sa il fac pana la salon pentru a-mi lasa cainele. In sfarsit vine salonul la mine. Sunt multumita pana peste cap de rezultatul final al blanosului meu. Puteti sa spuneti ca v-ati castigat pe viata un client. Nota 10 +++

Alexandra

Experiența animalutului meu cu serviciile King Pet salon mobil  s-a ridicat peste nivelul așteptărilor mele, nu ma așteptam ca un salon mobil de grooming sa aibă atât de multe dotări, cățelul a avut parte de un răsfăț ca la spa implicit o baie reconfortanta și o tunsoare extraordinara, pot spune perfecta în comparație cu alte saloane de căței la care am apelat în trecut plus un accesoriu ca și cadou.

Pe lângă asta personalul este foarte amabil, pregătit din punct de vedere profesional, a dat dovada de seriozitate, a fost răbdător cu animalutul, în ciuda faptului ca acesta era agitat, groomerul a avut calmul și răbdarea necesara pt. al face pe micuț sa se simtă în largul lui.

Un alt avantaj este faptul ca salonul vine chiar la tine acasă, fără sa mai pierzi timpul pe drum, și toate astea la un preț pe care îl practica foarte multe saloane normale.

Una peste alta cu siguranță voi mai apela la serviciile celor de la King Pet Salon Mobil, recomand cu cea mai mare căldură sa ii contactați