DESPRE NOI

BINE ATI VENIT

Clinica veterinara Zet Diagnostic a fost infiintata in anul 2018 si doreste sa ofere posesorilor de animale de companie servicii medicale de inalta calitate, cu personal foarte bine pregatit si un mediu profesional dotat cu aparatura moderna, unde exista posibilitatea diagnosticarii si tratarii problemelor de sanatate ale necuvantatoarelor.

PENTRU SERVICIILE OFERITE PROGRAMAREA IN PREALABIL ESTE OBLIGATORIE

CE VA OFERIM

SERVICII

CONSULTATII

CHIRURGIE

VACCINARI

TERAPIE INTENSIVA

ECOGRAFIE

CARDIOLOGIE

ANALIZE

COSMETICA

sa facem cunostinta

ECHIPA

Serban Zamfirescu
Medic Veterinar Principal - Serviciul Ultrasonografie

Dr. Serban Zamfirescu isi dedica activitatea prietenilor necuvantatori de peste 25 ani.

Cu daruire si competenta, cu dorinta permanenta de calitate la standard ridicat a serviciilor medicale oferite, domnul doctor a sustinut numeroase conferinte si activitati de instruire practica in domeniul ultrasonografiei abdominale si nu numai.

Dr. Serban Zamfirescu este dedicat aceastei profesii imbratisand cariera cu pasiune si modestie, iar tendinta catre perfectiune este ceea ce il defineste si face ca fiecare caz abordat sa fie meticulos analizat pentru a le acorda micilor patrupede de companie cea mai buna sansa.

Beatrice Cristescu
Medic Primar Veterinar - Serviciul Cardiologie

Dr. Beatrice Cristescu, medic primar veterinar, a absolvit Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti.

Incepand cu anul 2008, studiul si activitatea sa practica sunt dedicate cardiologiei animalelor de companie.

Astfel, a parcurs etapele necesare insusirii tehnicii ecocardiografice, cu ajutorul cursurilor de specialitate, din tara si de peste hotare.

Practica aceasta meserie cu dragoste pentru prietenii necuvantatori, sperand sa le aduca alinare si un zambet de speranta "parintilor".

Camelia-Elena Grigoras
Medic Veterinar

Dr. Camelia-Elena Grigoras a absolvit Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti in anul 2023.

S-a alaturat echipei Zet Diagnostic inca din anul III de studentie, cu un entuziasm fantastic, iar de atunci dorinta continua de a se perfectiona a determinat-o sa participe la numeroase Workshopuri si Congrese.

Empatia incontestabila si dragostea pentru blanosi o fac sa se implice cu foarte multa dedicare pentru fiecare pacient care ne trece pragul.

Irina Mihai
Medic Veterinar

Dr. Irina Mihai, avand o pasiune vibranta pentru urgentele medicale, cu o pregatire solida in acordarea primului ajutor, este mereu gata sa sara in ajutorul prietenilor blanosi ce pasesc pragul clinicii noastre. Este o fire perseverenta participand de cate ori are ocazia la cursuri/ congrese si webinarii culegandu-si cele mai de actualitate informatii din domeniul veterinar.

A urmat cursurile de pregatire in vederea titulaturii de Paramedic voluntar, la ISU SMURD in timpul studentiei, calificandu-se in acordarea de prim ajutor si manifestand o empatie notabila fata de toate fiintele ce o inconjoara. In plus, se evidentiaza prin ambitie si competitivitate, concentrandu-se in ultimii 6 ani cu precadere pe imagistica veterinara, cu focus pe ultrasonografie dar si radioimagistica, contribuind esential si in laboratorul clinicii noastre.

Colega noastra este de departe o prezenta definitorie, impartasindu-ne mereu ca, prin ajutorul acordat animalutelor, salveaza si o parte din ea insasi.

O vizita PRIN CLINICA

GALERIE FOTO

CE PROGRAM AVEM SI CUM AJUNGETI LA NOI

CONTACT

Partenerii Nostri