iPad Air 5, 10.9", 256GB, Wi-Fi, Blue

SKU
MM9N3HC/A
Culoare
Gri Spatial
Starlight
Albastru
Violet
Roz
Conectivitate
Wi-Fi
Cellular
Stocare
64 GB
256 GB

SAU PLĂȚIȚI ÎN

3 x

4 x

PRIN CARD BANCAR DE DEBIT

 

Info stoc magazin

Detalii

iPad Air

Super ușor. Super strălucit. Super puternic.

Cu superputerea cipului Apple M1. Cameră frontală de 12 MP cu obiectiv ultra larg și funcția Scena Centrală. 5G ultrarapid.Trimitere la declinarea răspunderii legale. Cinci culori strălucite.

Design și ecran

Ecran de la o margine la alta. Frumusețe de la o margine la alta.

Lasă-te captivat de orice citești, vezi sau creezi. Ecranul Liquid Retina de 10,9 inchi este dotat cu tehnologii avansate, precum True Tone, gamă cromatică P3 largă și peliculă antireflectorizantă.Trimitere la declinarea răspunderii legale.

Deblochează, autentifică și plătește cu Touch ID

Performanță

Distracția prinde viteză cu M1.

Cu cipul revoluționar Apple M1, lucrezi în mai multe aplicații simultan, creezi oriunde ai fi și te joci jocuri AAA. Totul cu o baterie care ține toată ziua.Trimitere la declinarea răspunderii legale.

Performanță grafică până la de 2x mai mare și CPU cu până la 60% mai rapid decât generația
anterioară

Camere

Surprinde momentul. Scanează docu-
mente. Și ocupă
Scena centrală.

Camere avansate, frontale și posterioare. Apeluri mai realiste cu funcția Scena centrală. Scanezi și adnotezi documente. Experimentezi realitatea augmentată. Și creezi conținut într-un mod mai distractiv fotografiind, filmând și editând direct pe iPad Air.

Camera frontală de 12 MP cu obiectiv ultra larg și funcția Scena Centrală

Camera posterioară cu obiectiv larg de 12 MP înregistrează videoclipuri 4K

Conexiuni

Dă share și fă streaming. Cam de oriunde.

Fă streaming la filme, joacă jocuri multiplayer și colaborează cu colegii cu ajutorul capabilităților Wi-Fi 6 și 5G. Conectează-te la unități drive externe, camere și nu numai prin USB-C.

Conexiuni Wi-Fi 6 și 5G ultrarapide

Accesorii

Apple Pencil și Magic Keyboard. Esențialele de zi cu zi.

Desenează, ia notițe și adnotează documente și fotografii cu Apple Pencil. Scrie orice, de la e-mailuri la povestiri scurte, folosind Magic Keyboard și Smart Keyboard Folio.Trimitere la declinarea răspunderii legale.

Compatibil cu Apple Pencil
(a 2-a generație)

iPadOS și aplicații

Utilizare ușoară. Posibilități nelimitate.

Creează o Notiță rapidă în orice aplicație. Ia legătura cu prietenii prin SharePlay. Preia text din fotografii folosind Live Text. iPadOS 15 este puternic, ușor de utilizat și conceput special pentru multifuncționalitatea iPad.

Descoperă o gamă variată de aplicații în App Store, inclusiv Microsoft Office și Swift PlaygroundsTrimitere la declinarea răspunderii legale.

De ce iPad

Nimic nu se compară cu un iPad.

Ușor de folosit

iPad îți permite să faci totul în cele mai simple moduri pe ecranul Multi-Touch mare.

Super putere

Rulează aplicații precum Microsoft Office, Adobe Photoshop și jocuri grafic-intensive.Trimitere la declinarea răspunderii legale. iPad e gata de orice.

Portabil

Remarcabil de subțire și ușor, cu un design rezistent, conexiuni Wi-Fi și celulare rapide, plus baterie pentru toată ziua.Trimitere la declinarea răspunderii legale.

Multifuncțional

Este carnet, studio de film, scaner, birou mobil și pânză de pictură. Practic, orice ai nevoie.

Compară

Găsește iPad-ul care ți se potrivește.

 
iPad Pro de 12,9 inchi
iPad Pro de 11 inchi
iPad Air
iPad
iPad mini
Imagini
Culoare
Privire rapidă
Cip
Capacitate
Cameră
Cameră frontală
Conector
Celular
Compatibilitate Apple Pencil
Compatibilitate tastatură

Accesorii

Faci și mai multe cu iPad Air.

Descoperă tastaturi, coperți, Apple Pencil, AirPods și multe altele.Trimitere la declinarea răspunderii legale.

◊ Declinarea răspunderii legale

Celular și wireless: Este necesar un abonament de internet. 5G și 4G LTE sunt disponibile pe anumite piețe și la anumiți operatori. Vitezele variază în funcție de condițiile locației și de operatorul de telefonie mobilă. Pentru detalii cu privire la compatibilitatea cu 5G și LTE, contactează operatorul tău de telefonie mobilă și consultă apple.com/ro/ipad/cellular.

Ecran: Ecranele au colțurile rotunjite. Când este măsurat ca un dreptunghi, ecranul iPad Pro de 12,9 inchi are o diagonală de 12,9 inchi, ecranul iPad Pro de 11 inchi are o diagonală de 11 inchi, ecranul iPad Air are o diagonală de 10,86 inchi, iar ecranul iPad mini are o diagonală de 8,3 inchi. Zona de vizualizare efectivă este mai mică.

Baterie și alimentare: Autonomia bateriei variază în funcție de utilizare și de configurație. Consultă apple.com/ro/batteries pentru informații suplimentare.

Accesorii: Accesoriile se comercializează separat.

App Store: Aplicațiile sunt disponibile pe App Store. Disponibilitatea titlurilor se poate modifica.

Capacitate: Spațiul disponibil este mai mic și variază în funcție de mai mulți factori. O configurație standard utilizează între 12 GB și 17 GB, inclusiv iPadOS 15 cu cele mai noi funcții și aplicații Apple care pot fi șterse. Aplicațiile Apple care pot fi șterse, ocupă aproximativ 4,5 GB și le poți descărca din nou din App Store. Capacitatea de stocare se poate modifica în funcție de versiunea de software, de setări și de modelul iPad-ului.

Apple Arcade: Apple Arcade necesită un abonament.

FaceTime: Apelarea FaceTime necesită un dispozitiv cu FaceTime activat și conexiune Wi-Fi, atât pentru apelant, cât și pentru destinatarul apelului. Disponibilitatea într-o rețea celulară depinde de politicile operatorului de telefonie mobilă; este posibil să se perceapă taxe pentru transferul de date.

Disponibilitatea caracteristicilor: Este posibil ca unele caracteristici să nu fie disponibile în toate țările sau toate regiunile. Accesează apple.com/ios/feature-availability pentru a vedea lista completă.

Mai multe informatii

Producator
Apple
cod EAN
194252797235
Culoare
iPad Air 5 blue
Model
256 GB Wi-Fi
Stocare
256 GB
Conectivitate
Wi-Fi
Capacitate
256GB
Ecran
10,9"
Product Declaration – country of manufacture
Kina
Product Declaration – country of origin
EU
Product Declaration – importer
iSTYLE Stores doo
Product Declaration – address
Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd

Product declaration