Warning: Undefined array key "action" in /home/r108691inst/public_html/wp-content/themes/astra/functions.php on line 2
Acasa - Inst-All Instalatii A-Z
Inst All

Servicii premium de instalatii

         De la instalatii electrice, sanitare si termice pana la instalatii climatizare.  Nu ezita sa ne contactezi, indiferent ca ai o avarie sau un proiect mai mare. Beneficiezi de contract, deviz si garantie, exact asa cum te asteptai.

      Cazul in care ai o avarie te rugam sa ne contactezi telefonic pentru a putea ajunge cat mai rapid. Daca ai un proiect de instalatii ce doresti sa devina realitate, contacteaza-ne prin formularul de contact.

Apelare rapida

Solicita o cotatie

Despre noi

Suntem o companie specializata pe instalatii de orice tip

Bine ati venit la Inst-All, companie specializata in instalatii termice, sanitare, electrice si climatizare! Suntem o echipa de profesionisti specializati in oferirea de solutii de instalare si intretinere pentru o gama larga de sisteme si echipamente.

Fondata cu multi ani in urma, am acumulat o vasta experienta in lucrul cu clienti din diverse industrii si am dezvoltat abilitatile necesare pentru a oferi servicii de calitate superioara. Suntem mandri sa fim lideri in industrie si sa ne depasim mereu asteptarile clientilor nostri.

Echipa noastra este formata din experti in domeniul instalarii si mentenantei, toti fiind instruiti si certificati pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, suntem capabili sa oferim solutii personalizate, adaptate nevoilor unice ale fiecarui client.

Instalator bucuresti, instalator sanitare bucuresti, instalator
Servicii

Servicii premium
Inclusiv Avarii 24/7

01.

Instalatii sanitare

Servicii de instalatii sanitare complete de la proiecte mari pana la avarii. Ai un proiect ori o chiuveta sau alt obiect sanitare de schimbat? Suna acum!

02.

Instalatii termice

Servicii de instalatii sanitare complete de la proiecte mari pana la avarii. Ai un calorifer care curge, o centrala veche sau o teava sparta? Suna acum!

03.

Instalatii electrice

Servicii de instalatii sanitare complete de la proiecte mari pana la avarii. Ai un proiect, o avarie la tablou sau un scurtcircuit? Nu ezita, suna acum!

04.

Instalatii climatizare

Frigiderul sau aerul conditionat nu mai merg ori trebuie sa instalezi un echipament de aer conditionat? Nu ezita, apeleaza-ne cu incredere!

05.

Avarii instalatii

Efectuam reparatii sau inlocuiri in regim de urgenta pentru toate tipurile de instalatii. Nu ne crezi? Convinge-te, apeleaza-ne acum!

06.

Mentenanta

Oferim servicii de mentenanta in raport cu cele mentionate atat casnice cat si industriale. Vrei sa ai siguranta ca orice s-ar intampla se termina bine? Suna acum!

Servicii de urgenta - 24/7

Ai o avarie la instalatii? Suna acum si venim imediat!

Parteneri

Scroll to Top