Facem angajări!

Îți dorești o carieră de succes în domeniul videochat-ului? Vrei să câștigi mai bine decât o faci în prezent? Te-ai săturat să ai probleme financiare?

OKSTUDIO îți poate oferi mai mult! Începe o viață în care să îți poți permite orice îți dorești! Altură-te echipei noastre și resetează-ți viitorul!

De ce ai nevoie pentru o carieră de succes în videochat

Vârsta

Ca să fii modelul nostru trebuie să ai vârsta cuprinsă între 18 și 32 de ani. Colectiv 100% feminin.

SA FII FEMEIE

Noi lucrăm doar cu modele de sex feminin. Întreaga echipă de traning e de sex feminin.

Limba Engleză

Cunoașterea limbii engleze constitue un avantaj. Clienții tăi sunt vorbitori de limba engleză.

Aspect plăcut

Aspectul plăcut te poate pune în valoare și îți poate aduce mulți membri fideli în room.

Seriozitate

Modelele noastre sunt serioase și conștiincioase. Așteptăm același lucru și de la tine.

Proiectele tale

Că să reușești în videochat trebuie să ai visuri. Visuri la care vom lucra împreună.

Oferta noastră

Bonus de angajare

Poți primi un bonus de angajare consistent, format din bani, servicii și produse valorând aproximativ 3000$ dolari care de altfel, separat, ar reprezenta un efort financiar foarte mare pentru tine.

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot ceea ce este complicat, tu bucură-te că ai ales să lucrezi alături de cel mai bun și eficient studio videochat Freemium din București.

Training Profesional

Cei mai buni traineri lucrează pentru a dezvolta o strategie de lucru pentru fiecare model în parte, astfel încât modelul să poată ajunge rapid la câștiguri semnificative.

Scopul unui trainer de videochat este de a oferi indicaţii şi sfaturi, de a analiza rezultatele, de a urmări evoluţia modelelelor şi de a ajuta la îmbunătățirea permanentă a performanţelor pe fiecare site în parte.

Legalitate

Fiecare model OKSTUDIO lucrează în condiții legale. Vei fi angajată cu contract din prima zi, conform condițiilor legale stabilite de legislația din Romania. Altfel, nu se poate ;)

În plus, respectăm în totalitate prevederile legii 196/2003, modificată și completată de legea 496/2004, care guvernează în mică parte activitatea de videochat în Romania.

Bonusuri de performanță

OKSTUDIO răsplătește performanța!

Conștiinciozitatea îți va fi răsplătită în bani, premii, excursii, ședințe de makeup și ședințe foto-video profesionale.

Dacă te-ai hotărât să ni te alături, trebuie să știi că încă de la început îți vom explica în detaliu care sunt bonusurile oferite de noi. Transparență totală!

Plăți corecte

Față de alte studiouri de videochat, la noi fiecare model primește banii la timp și la cursul valutar corect.

E meritul tău, sunt bani munciți de tine, de ce să nu te bucuri de ei la timp?

Ne asigurăm că tranzacțiile sunt făcute corect și că îți primești banii mereu, exact când am stabilit!

Cât de aproape ești de a iți cumpăra casa ta

  • PUI DEOPARTE 800 $ DOLARI

În fiecare luna având Lb. Engleză nivel mediu, aspect fizic îngrijit, 78 ore online în două săptămâni și program constant

  • PUI DEOPARTE 1 300 $ DOLARI

În fiecare luna având Lb. Engleză nivel mediu, aspect fizic îngrijit, 78 ore online în două săptămâni și vechime 3 luni în domeniu pe aceleași conturi

  • PUI DEOPARTE 2 000 $ DOLARI

În fiecare luna având Lb. Engleză nivel mediu, aspect fizic îngrijit, 85 ore online în două săptămâni și vechime 6 luni în domeniu pe aceleași conturi

  • PUI DEOPARTE 5 000 $ DOLARI

În fiecare luna având Lb. Engleză nivel avansat, aspect fizic îngrijit, minim 85 de ore online în două săptămâni, vechime 1 an în domeniu pe aceleași conturi și prezență constantă la program

Sau ... dacă ești hotărâtă să devii un model Freemium de Top, știi ce vrei de la viață și ai determinarea de a căștiga fiind ajutată de cea mai buna echipă de profesioniști dedicată 100% tie, iți ajunge o lună. Și rămâi și cu bani de mobilă pentru proiectul tău ☺

Hai pe #OKROUTE!

Te așteptam în vizita la noi, să povestim despre cum putem face magie, împreuna, cu viitorul tău în videochat.

TOP