Ansambluri rezidenţiale|Sisesti 42
Sisesti 42
Bucuresti| apartamente
Descriere
VIITORUL TAU ÎNCEPE CU NOI, PE SISESTI 42!

“Viata este un voiaj spre acasa!”, spunea celebrul scriitor american, Herman Melville! Si pentru ca stim cat de importanta este ideea de “acasa” pentru orice om care vrea sa inceapa o noua viata, va oferim o gama variata de apartamente din care il puteti alege pe cel care se pliaza perfect pe conceptul dumneavoastra de “acasa”!

Apartamentele din cadrul Sisesti 42 indeplinesc toate cerintele locuintei ideale pentru orice familie, cuplu sau persoana care doreste sa-si petreaca cele mai importante momente ale zilei intr-un tablou absolut spectaculos. Apartamentele sunt decomandate, spatioase si cel mai important, extrem de luminoase, imobilul nefiind inconjurat de cladiri inalte. Locuintele beneficiaza de bucatarii inchise, terase sau balcoane generoase de unde privelistea atat catre lacul Baneasa, cat si spre padurea Baneasa este impresionanta.

Proiectata dupa ultimele tendinte in materie de arhitectura, cladirea dispune de un concept de design exterior care se inscrie in estetica eleganta a noilor imobile care sustin frontul generos al Soselei Gheorghe Ionescu Sisesti, imobilul in sine constituindu-se ca un ICON in zona.

Sisesti 42 este destinat inca din faza de proiectare sa confere senzatia de casa visurilor! Amplasat intr-o zona extrem de linistita, departe de tumultul orasului, oaza de verdeata oferita de padurea Baneasa, privelistea asupra lacului cu acelasi nume au un rol nobil: acela de a va deconecta de la agitatia unei zile lungi petrecute la birou!

DETALII TEHNICE

Imobilul se compune din 2 corpuri cu inaltimi diferite si separate prin rost antiseismic 10 cm, cu regim de inaltime S+P+2E/4E/5ER/6ER cu functiunea de locuinte colective. Imobilul dispune de un nod central de circulatii verticale si distributie pe orizontala pentru apartamentele de pe nivelul respectiv.

Detalii constructie:
- beton de cea mai buna calitate
- caramida Durotherm
- rampa degivrata
- tencuiala decorativa cu efect de autocuratare
- lift Schindler – capacitate de 8 persoane

Imobilul cuprinde:
- 9 apartamente la parter
- 9 apartamente pe fiecare din etajele 1-2
- 3 apartamente pe fiecare din etajele 3-4
- 3 apartamente la etajul 5 retras
- 2 apartamente la etajul 6 retras

Numarul total de apartamente: 38, dintre care:
- 18 apartamente de 2 camere
- 20 apartamente de 3 camere.

Necesarul de parcari pentru numarul total de apartamente este: 38+20% vizitatori = 46 locuri. Au fost prevazute locuri atat subteran cat si suprateran, dupa cum urmeaza:
- in subsol – 40 locuri
- la nivelul solului – 10 locuri.

Au fost prevazute urmatoarele suprafete plantate (spatii verzi):
- pe teren natural: 380 mp (20%)
- pe dale inierbate: 190 mp (10%)

vezi descrierea detaliata
Galerie foto (24)

Oferte (0)