Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.
Anunturi active sugerate
Anunt inactiv
Sef bucatar/ Bucatar/ Grataragiu / Ospatar
Locatie:
Sector 1, Bucuresti, Campus USAMV Bucuresti
Responsabilitati Bucatar: 4500 lei
Pregatirea si gatirea preparatelor conform standardelor stabilite.
Mentinerea curateniei si a igienei in bucatarie.
Colaborarea stransa cu colegii pentru asigurarea eficientei in fluxul de lucru.
Respectarea normelor de igiena si siguranta alimentara.
Cerinte:
Experienta anterioara in domeniul gastronomic.
Abilitati solide de gatit si cunoasterea tehnicilor culinare.
Atentie la detalii si capacitate de organizare.
Abilitati bune de comunicare si lucru in echipa.
Responsabilitate SEF BUCATAR :7000 lei
-sa poata gestiona stocul si comenzile pentru necesar
– sa dezvolte si sa integreze un meniu nou de sezon
– sa aiba capacitatea de a forma noi bucatari
– sa fie un on de echipa
-sa urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului
– sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor
– sa urmareasca si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protectia muncii;
– sa poata estima timpul cat mai exact al fiecarui preparat din meniu
– sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva si la detaliu
– sa mentina bucataria curata si organizata
– sa cunoasca si sa respecte normele de alimentatie publica ce se impun in bucatarie
Grataragiu : 4000 lei
Ospatar : 3000 lei
Oferta noastra:
Mediu de lucru placut si dinamic.
Oportunitati de dezvoltare profesionala.
Pachet salarial competitiv, negociabil in functie de experienta
Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!
Cu stima,
Echipa CAMPUS USAMV BUCURESTI
Sector 1, Bucuresti, Campus USAMV Bucuresti
Responsabilitati Bucatar: 4500 lei
Pregatirea si gatirea preparatelor conform standardelor stabilite.
Mentinerea curateniei si a igienei in bucatarie.
Colaborarea stransa cu colegii pentru asigurarea eficientei in fluxul de lucru.
Respectarea normelor de igiena si siguranta alimentara.
Cerinte:
Experienta anterioara in domeniul gastronomic.
Abilitati solide de gatit si cunoasterea tehnicilor culinare.
Atentie la detalii si capacitate de organizare.
Abilitati bune de comunicare si lucru in echipa.
Responsabilitate SEF BUCATAR :7000 lei
-sa poata gestiona stocul si comenzile pentru necesar
– sa dezvolte si sa integreze un meniu nou de sezon
– sa aiba capacitatea de a forma noi bucatari
– sa fie un on de echipa
-sa urmareasca respectarea gramajelor si a retetarului
– sa fie capabil sa propuna meniuri pentru evenimente (nunti, banchete etc) si necesarul pentru aprovizionarea lor
– sa urmareasca si sa respecte normelor igienico-sanitare, a normelor de protectia muncii;
– sa poata estima timpul cat mai exact al fiecarui preparat din meniu
– sa fie o persoana pozitiva, ponderata, cu atentie distributiva si la detaliu
– sa mentina bucataria curata si organizata
– sa cunoasca si sa respecte normele de alimentatie publica ce se impun in bucatarie
Grataragiu : 4000 lei
Ospatar : 3000 lei
Oferta noastra:
Mediu de lucru placut si dinamic.
Oportunitati de dezvoltare profesionala.
Pachet salarial competitiv, negociabil in functie de experienta
Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!
Cu stima,
Echipa CAMPUS USAMV BUCURESTI
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism
Tip colaborare: Perioada nedeterminata
Locatie job: locatie fixa
Pot aplica studenti: da
8.397 vizualizari
Bucuresti, Sector 1, 10 Oct. '24 (08:21)
Anunt inactiv