Cuptor Gradina -Placat cu piatra poligonala Rhodos

3.129 RON

Cuptor Gradina -Placat cu piatra poligonala Rhodos

3.129 RON
Caracteristici
Altele
Descriere
Comanda minima: 1 x Bucata

Traieste autentic, mananca sanatos. Agitatia de zi cu zi te tine tot timpul in priza. Ai nevoie de o pauza. Deconecteaza-te si redescopera placerile simple, gatind in natura cu ajutorul cuptorului de gradina placat cu piatra naturala poligonala.

Cuptorul de gradina este realizat din panouri de beton armat care ii asigura rezistenta in timp. Placat cu piatra naturala poligonala, este facut din mai multe componente: o cupola de caramida rezistenta la foc - lipita cu adeziv termostabil, o camera de combustibil - construita din caramida si un capac de fier pentru inchiderea cuptorului in momentul incalzirii. Livrat dezasamblat pe europaleti, acest cuptor se monteaza usor, prin lipirea pieselor conform instructiunilor de montaj.

Utilitate: Folosirea cuptorului cu lemne reprezinta un alt mod de a petrece timpul liber si de a aduce familia impreuna. Excelent pentru a gati orice sortiment de pizza, produsul este la fel de versatil ca un cuptor obisnuit si iti permite sa incerci o gama variata de feluri de mancare. Fumul rezultat se infiltreaza in alimente, iar aerul uscat ajuta carnea sa prinda o crusta delicioasa.

Instructiuni de montare: Cuptorul va fi montat pe o platforma stabila / plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei alege un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune asigura-te ca piesele sunt bine udate, dupa care uneste si curata toate suprafetele. Cuptorul este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.

Instructiuni de izolare: Cu cat izolatia este mai buna, cu atat caldura se pastreaza mai mult, iar cuptorul functioneaza mai eficient. De aceea iti punem la dispozitie un accesoriu complementar - acoperisul pentru cuptor, care va fi amplasat in partea de sus a cupolei. Spatiul ramas gol urmeaza a fi umplut cu un amestec de sare si nisip cu quart in proportii egale. O alta optiune de izolare o reprezinta folosirea vatei de sticla si a plasei de sarma hexagonala acoperite cu un amestec ignifug, asa cum este samota.

Instructiuni de utilizare: In ceea ce priveste modul de utilizare, se recomanda plasarea lemnelor in mijlocul cupolei cuptorului, evitand schimbarile bruste de temperatura in camera de combustibil prin utilizarea produselor petroliere. Ulterior cuptorul va fi incalzit timp de 1-2 ore, pana cand caramizile devin albe, semn ca este momentul sa introduci alimentele.

La sfarsit cupola va fi inchisa cu capacul de fier, iar partile laterale vor fi sigilate.

Dimensiuni:
Inaltime: 170 cm
Latime: 120 cm
Adancime: 145 cm
Dimensiunea cupolei: (dome) Ø = 88 cm
Greutate: 950 kg

232 vizualizari Bucuresti 09 Dec. '24 (17:25)