20 Lei
Într-o gară mică, de Sidonia Drăgușanu

Descriere anunţ

Într-o gară mică, de Sidonia Drăgușanu

Debutul Sidoniei Drăgușanu, „Într-o gară mică” (1934), spune povestea a două adolescente care cresc împreună și care descoperă viața împreună. O ficțiune expresivă, dezvăluită printr-un limbaj simplu

Detalii suplimentare

și puternic în același timp, „Într-o gară mică” te acaparează încă de la început și te ține aproape până la ultima filă.

Un roman al adolescenței și al emoțiilor efervescente, ce le au în prim plan pe Luiza și Dudu. Cele două fete devin cele mai bune prietene, după ce se întâlnesc, din întâmplare, în tren, într-o gară mică. Pentru că Dudu provine dintr-o familie înstărită, o ia pe Luiza să locuiască împreună. . În schimb, Luiza ține un jurnal pe care-l ascunde cu cheia. Trec anii, iar într-o zi, Luiza se îmbolnăvește. Este văzută de un doctor, de care Dudu se îndrăgostește nebunește. Simțind că Luiza e îndrăgostită și ea de doctor, deși aceasta neagă și se jură că nu se va căsători niciodată, Dudu îi fură într-o zi jurnalul.Ce va descoperi acolo îi va decide întreaga viață și îi va schimba imaginea pe care o avea până atunci despre prietena ei cea mai bună.

Editura Hyperliteratura

Nr. pagini / format: 248, 11 x 18 cm

Data publicării: noiembrie 2017