19.000 €
Vanzare site pet shop online, afacere la cheie
Bucuresti, 15 nov, 18:01
Urcă anunţul primul în listă

Descriere anunţ

Vanzare site pet shop online, afacere la cheie

pretul de vanzare al afacerii PetFashion este de 19.000 €. Afacerea detine stoc de 80.000 €. Gratis va oferim site-ul: www.petfashion.ro. Site-ul se afla pe pag. 1 in Google. Accept schimb cu auto.

Detalii suplimentare

Pretul de vanzare al afacerii PetFashion este egal cu pretul achizitiei: 19.000eur | Pretul de catalog fiind de 80.000eur

GRATIS va oferim site-ul : www.petfashion.ro

Site-ul are o vechime de 5 ani, acesta fiind activ din anul 2013. Magazinul online a fost realizat pe platforma OpenCart. Designul a fost realizat, folosind tema Journal cu licenta lifetime. Promovarea site-ului in mediul online a fost realizata de o firma de SEO din Bucuresti aducand rezultate remarcabile datorita bugetului de peste 10.000eur alocat din anul 2013 si pana in present. Site-ul este optimizat SEO si se afla pe pag 1, pag 2 si pag 3 in motorul de cautare Google pe diferite cuvinte cheie. Pagina de Facebook a site-ului are 10.000 de persoane, clienti interesati de produsele site-ului. Site-ul contine o baza de date cu persoane care au achizitionat de-a lungul timpului produsele noastre. Aceasta baza de date se poate folosi pentru a trimite periodic newsletter cu diverse oferte sau programe de fidelizare.