Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
523 RON
Bucuresti 29 Feb 21:15
...
3.127 RON
Bucuresti 14 Mar 17:27
...
291 RON
Alba 15 Mar 17:40
...
462 RON
Bucuresti 23 Mar 11:35

Anunt inactiv

Mobilier gradina, spatii relaxare

1 €

Mobilier gradina, spatii relaxare,

1 €
Caracteristici
Mobilier gradina, terasa
Descriere
material pt. prod., dispun de material pt. productie piese mobilier diverse modele tipare pt. productie serie functie de cerintele pietii. Caut meserias pt. colaborare produse in domeniu conform cererilor beneficiarilor,
Detalii suplimentare
Daca este nevoie dispun si de spatiul necesar organizarii productiei de serie,chiar pot sa ma inplic in contracte pt.desfacerea unei parti a productiei la export,avantajul colaborarii fiind si acela ca in zona exista si forta de munca calificata in domeniul productiei produselor mestesugaresti,cu experienta vasta in productia mobilierului si a exploatarii utilajelor specifice,cu un pret al muncii scazut deci favorabil pretului total/produs finit.
Spatiile si locatia propusa de mine fiind in mediul rural beneficiaza si de avantajele accesarii fondurilor nerambursabile existente azi pe piata care pot fi de un real ajutor pt.dezvoltarea mai rapida si competitiva a afacerii beneficiind de scule utilaje noi performante care de asemenea contribue la pretul final de productie/produs finit,facand produsele competitive pe piata,astfel facand fata mult mai usor concurentei existente.!
Astept ofertele/propunerile dvs.in cel mai scurt timp posibil pt.a putea demara activitatea.
Ofer/cer serioz.
1 vizualizari Maramures, Stramtura, 17 Apr 17 16:59
Anunt inactiv