1 €
Mobilier gradina, spatii relaxare
  • Mobilier gradina, terasa
130 vizite

Descriere anunţ

Mobilier gradina, spatii relaxare,

material pt. prod., dispun de material pt. productie piese mobilier diverse modele tipare pt. productie serie functie de cerintele pietii. Caut meserias pt. colaborare produse in domeniu conform cererilor beneficiarilor,

Detalii suplimentare

Daca este nevoie dispun si de spatiul necesar organizarii productiei de serie,chiar pot sa ma inplic in contracte pt.desfacerea unei parti a productiei la export,avantajul colaborarii fiind si acela ca in zona exista si forta de munca calificata in domeniul productiei produselor mestesugaresti,cu experienta vasta in productia mobilierului si a exploatarii utilajelor specifice,cu un pret al muncii scazut deci favorabil pretului total/produs finit.

Spatiile si locatia propusa de mine fiind in mediul rural beneficiaza si de avantajele accesarii fondurilor nerambursabile existente azi pe piata care pot fi de un real ajutor pt.dezvoltarea mai rapida si competitiva a afacerii beneficiind de scule utilaje noi performante care de asemenea contribue la pretul final de productie/produs finit,facand produsele competitive pe piata,astfel facand fata mult mai usor concurentei existente.!

Astept ofertele/propunerile dvs.in cel mai scurt timp posibil pt.a putea demara activitatea.

Ofer/cer serioz.