1.250 €
Aviatiei, Herastrau, Baneasa, Promenada mall
  • Suprafata 220 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat

Descriere anunţ

Aviatiei, Herastrau, Baneasa, Promenada mall,

inchiriere apartament 3 camere cu terasa. Apartament are o suprafata totala 220 mp, din care terasa exterioare are o suprafata de 110 mp, amenajata cu foisor, spatiu verde.

Detalii suplimentare

Daca va doriti sa locuiti intr-o zona linstita in Zona de Nord a Bucurestiului si totodata sa va ofere tot confortul de care aveti nevoie, va proprunem spre inchiriere acest deosebit apartament cu 3 camere din zona Aviatiei.

Acest imbietor apartament, este complet mobilat si utilat cu finisaje si mobilier de calitate superioara, in terasa spatioasa, avem amenajata un foisor cu mobilier de gradina, o zona verde cu pomi fructiferi si flori.

Resedinta are o suprafata totala , 220 mp, dintre care apartamentul dispune de o suprafata utila de 100 mp este situat la parterul unui imobil dispus pe S+P+2+M construit in anul 2015. Apartamentul este compartimentat astfel la intrare avem un hol de intrare, 2 dormitoare ce dispun fiecare de pat matrimonial, 2 bai, din care una matrimoniala, o bucatarie complet utilata si mobilata modern, living spatios si luminos, o zona amenajata pe tereasa special pentru fumatori si o terasa de 110 mp unde te poti bucura de liniste alaturi de cei dragi.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Alarma
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic