Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.400 €
Bucuresti 22 Mar 07:25

Anunt inactiv

Baneasa, Petrom City

1.800 €

Baneasa, Petrom City,

1.800 €
Caracteristici
Suprafata 230 Curte 740 6 Mobilata Utilata
Optiuni exterior: Gradina Curte amenajata Curte pavata Porti electrice
Descriere
vila P+1 cu acces direct la Lacul Grivita si la debarcader, in cartier privat cu acces securizat, ideala pentru familie, 230 mp desfasurati, 740 mp teren, gradina amenajata, 5 camere, 3 bai, 2 bucatarii.
Detalii suplimentare
Avem placerea sa va prezentam o vila cu iesire la lacul Grivita, situata in zona Petrom City, pe strada Coralilor, intr-un complex rezidential privat, cu acces securizat.
Vila are o suprafata de 230 mp si este structurata pe 2 nivele: parter si etaj si dispune de o curte proprie cu iesire la lac. Terenul total al proprietatii are 740 mp.
Parterul este compus din 2 bucatarii, un birou, o baie, o zona de living cu loc de luat masa acre comunica cu terasa situate la parter.
La etaj avem un dormitor matrimonial cu dressing si baie si cu o iesire pe o terasa cu vedere la lac; mai avem 2 dormitoare si inca o baie.
Curtea este incadrata de numerosi arbusti si conifere, are o zona de barbeque, peluza cu acces spre lac si debarcader care permite practicarea de sporturi acvatice sau recreere( pescuit) ori plaja( pe zona de nisip).
Vila este ideala pentru o familie cu copii si a fost amenajata astfel incat proprietarii sa beneficieze de cat mai multa intimitate.
1 vizualizari Bucuresti 23 Aug 17 02:58
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv