1.800 €
Baneasa, Petrom City
  • Suprafata 230
  • Curte 740
  • 6
  • Mobilata
  • Utilata

Descriere anunţ

Baneasa, Petrom City,

vila P+1 cu acces direct la Lacul Grivita si la debarcader, in cartier privat cu acces securizat, ideala pentru familie, 230 mp desfasurati, 740 mp teren, gradina amenajata, 5 camere, 3 bai, 2 bucatarii.

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam o vila cu iesire la lacul Grivita, situata in zona Petrom City, pe strada Coralilor, intr-un complex rezidential privat, cu acces securizat.

Vila are o suprafata de 230 mp si este structurata pe 2 nivele: parter si etaj si dispune de o curte proprie cu iesire la lac. Terenul total al proprietatii are 740 mp.

Parterul este compus din 2 bucatarii, un birou, o baie, o zona de living cu loc de luat masa acre comunica cu terasa situate la parter.

La etaj avem un dormitor matrimonial cu dressing si baie si cu o iesire pe o terasa cu vedere la lac; mai avem 2 dormitoare si inca o baie.

Curtea este incadrata de numerosi arbusti si conifere, are o zona de barbeque, peluza cu acces spre lac si debarcader care permite practicarea de sporturi acvatice sau recreere( pescuit) ori plaja( pe zona de nisip).

Vila este ideala pentru o familie cu copii si a fost amenajata astfel incat proprietarii sa beneficieze de cat mai multa intimitate.

Caracteristici, dotări

Optiuni exterior
Gradina
Curte amenajata
Curte pavata
Porti electrice