Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Dorobanti, Beller

2.590 €

Dorobanti, Beller,

2.590 €
Caracteristici
Suprafata 230 Curte 78 8 Mobilata Utilata
Optiuni interior: Alimentare apa Centrala Libera 2+ gr. sanitare Living Aer conditionat Cablu tv Gaze Recent renovata Alarma Canalizare Internet Terasa
Optiuni exterior: Curte amenajata Curte pavata Porti electrice
Descriere
de inchiriat vila D+P+2, 8 camere decomandate, 3 bai, nemobilata/mobilata si utilata complet, lemn masiv, curte, perfecta pentru domiciliu/resedinta/firma, disponibila imediat.
Detalii suplimentare
Vila este in totalitate din caramida ranforsata si coloane din beton. La demisol sunt 3 camere - spalatorie si uscatorie, sauna, dressing room. Parterul este compus din hol, living room, o zona de dining room, o bucatarie si o baie. Parchetul este lemn masiv. La etajul1 se afla un dormitor matrimonial(pat king size lemn masiv) cu terasa proprie inchisa si Jacuzzi, un dormitor copil, wc separat, baie si dus cu sauna si masaj. La etajul 2 se afla un dormitor (sau birou-dupa preferinte), un dormitor copil cu terasa proprie inchisa, baie cu wc si dus. Mobilierul este Exotique, Kare si Mobexpert. Baile Grohe,Laufen si Riho. Bucataria Uka, iar echipamentele Franke. Usi Pinum. 2 televizoare Samsung Smart TV. Aer conditionat in fiecare camera. Centrala proprie. Camerele sunt toate decomandate.Gratii de fier la toate geamurile.Obloane exterioare.Vila este dotata cu supraveghere video, senzori miscare si sistem alarma BGS(Securitate, Interventie, Medical). Porti electrice.
21 vizualizari Bucuresti 10 Aug 20 03:45
Evolutia preturilor imobiliare in Floreasca-Dorobanti
se incarca..
Anunt inactiv