2.200 €
Bucuresti, zona centrala
  • Suprafata 200
  • Curte 50
  • 8
  • Mobilata
  • Utilata
Bucuresti, 03 feb, 20:58
Prețul zonei

Descriere anunţ

Bucuresti, zona centrala,

ocazie unica, particular, inchiriez vila in zona centrala, 2004, mobilata (mobilier nou), utilata, 8 camere. Se poate inchiria la pretul de 2200 E/ luna sau se poate vinde la pretul de 300.000 euro.

Detalii suplimentare

Particular, închiriez vilă în zona centrală, cu acces ușor la metrou Tineretului și Unirii, precum și la alte mijloace de transport public. Vila are curte proprie fiind compusă din demisol, parter și 2 etaje. Are 6 camere mobilate, 2 bucătării utilate, 2 intrări, 4 băi, o terasă exterioară la etajul1, scară interioară și 2 camere la demisol. Vila dispune de încălzire cu centrală în condensare, pe gaz, geamuri termopan cu tâmplărie PVC Rehau, este termoizolată la exterior, ușile de interior sunt din lemn masiv, pardoselile sunt placate cu marmură, gresie și parchet, mobilierul este nou.

Ca facilități dispune de apă curentă, canalizare, cablu TV, televizoare LCD, internet de mare viteză prin fibră optică, aer condiționat, frigidere, aragaz, plită electrică, cuptor cu microunde, cafetieră, toaster și alte facilități.

Există loc de parcare în fața imobilului.

Vila se poate închiria la prețul de 2200 E/ luna sau se poate vinde la pretul de 300.000 euro.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Alimentare apa
Centrala
Libera
2+ gr. sanitare
Beci/pivnita
Living
Aer conditionat
Cablu tv
Gaze
Recent renovata
Canalizare
Internet
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata