1.100 €
Pantelimon, Cernica
  • Suprafata 175
  • Curte 400
  • 4
  • Mobilata partial
  • Utilata

Descriere anunţ

Pantelimon, Cernica

Vila impresionanta in complexul rezidential Swan Lake din comuna Pantelimon, o zona linistita, plina de verdeata, langa lac, construita in anul 2008. Su 175mp, teren 400 mp, 4 cam, 3 bai. Finisata lux,

Detalii suplimentare

De inchiriat, vila impresionanta amplasata in complexul rezidential Swan Lake din comuna Pantelimon, o zona linistita, plina de verdeata, langa lac, construita in anul 2008.

Vila este compusa din P+1, placata in exterior cu piatra combinata cu lemn, cu un living superb cu loc de servit masa separat, bucataria open space, dotata cu aparatura de ultima generatie si mobilata la comanda. La etaj dispune de 3 dormitoare total decomandate, 2 bai, 1 grup sanitar de serviciu, dormitorul matrimonial avand in compunere un dressing spatios, o baie cu finisaje de lux, ce include si o terasa generoasa cu vedere stradala. Celelalte doua dormitoare spatioase cuprind fiecare cate un balcon. Incalzirea se face prin ventiloconvectoare si calorifere, avand si climatizare centralizata.

Proprietatea dispune de o gradina splendida, 1 terasa deosebita, un garaj inchis si incalzit cu acces din living si un loc de parcare in fata vilei.

Nemobilata.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Alimentare apa
Centrala
Libera
2+ gr. sanitare
Living
Aer conditionat
Cablu tv
Gaze
Recent renovata
Canalizare
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Garaj