Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
85.000 €
Bucuresti 25 Mar 12:00
...
39.500 €
Bucuresti 25 Mar 17:36
...
82.000 €
Bucuresti 25 Mar 11:35
...
105.000 €
Bucuresti 26 Mar 10:36

Anunt inactiv

Antiaeriana, Rahova

56.400 €

Antiaeriana, Rahova,

56.400 €
Caracteristici
Suprafata 75 mp An 2017 Decomandat Nivel intermediar In constructie Bucatarie 6 mp Living 18 mp Baie 4 mp Camera 11 mp Camera2 14 mp
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Inst. electrice noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
bloc nou finalizat octombrie 2017. Finisaje de calitate, se preda la cheie. Racordat la toate ultilitatiile publice. Loc de parcare inclus,
Detalii suplimentare
Oferta promotionala - *Valabila in anumite termene si conditii!

Contracteaza acum modelul de apartament care ti se potrive disponibile in cadrul ansamblului Oxy Residence.

Suprafetele generoase spatii largi si compartimentari inteligente,asta face din orice aprtament cu 3 camere sa treaca peste limitele si limitarile unui apartament obisnuit si sa ofere locatarilor sai chiar si in cazul unei familii numeroase , atat intimitate cat si bucuria de a imparti cu cei dragi momente de pret zi de zi.

Imobilul este situat la 20 de minute de Piata Unirii în zona sudică a cartierului Bucureștean Rahova, pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 47, sector 5, având stație RATB amplasată chiar în fata complexului de locuinte.

Proiectul este compus dintr-un bloc de locuinte format din 3 scari, cu regim de inalțime S+P+5 Etaje,cu un numar total de 75 de unitatii locative, de la garsoniere duble, pana la apartamente cu 2 și 3 camere.
Prima scara a fost finalizata si a fost data în folosinta in luna decembrie 2017.
Ultima faza a proiectului se afla în derulare, in care vor fi construite ultimele doua scari simultan, structura de rezistenta urmand a fi finalizata la finele lui martie 2018, iar apartamentele vor fi date în folosinta in luna iulie 2018.
În prima scara sunt contractate toate garsonierele si apartamentele cu 2 camere si mai sunt disponibile doar 4 apartamente cu trei camere, din care unul cu bucataria inchisa si două apartamente cu bucataria open space.
Am inceput deja contractarea si pentru celelalte doua scari in constructie, unde se realizeaza 50 de apartamente, din care 10 apartamente studio Tip A1, 10 apartamente cu 2 camere Tip B1, 15 apartamente cu 2 camere Tip B3, 5 apartamente cu 3 camere Tip C1 si 10 apartamente cu 3 camere Tip C2, din care am contractat deja 15 apartamente.
Grabeste-te si rezerva unul din apartamentele noastre disponibile, pentru ati putea alege etajul preferat.
Constructia imobilului nu face rabat de la calitate, structura fiind realizata din cadre de beton armat din otel beton Tip BST 500 si peretii exteriori si compartimentarile interioare din caramidă porotherm, fatada fiind izolata termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime si finisata cu tencuiala decorativa precum si cu tencuieli speciale colorate.
Apartamentele din complexul Oxy Residence se livreaza cumparatorului la cheie, bransate la toate utilitatile, fiind dotate cu centrale proprii, calorifere, usi de interior, usi metalice la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si fainta, parchet, obiecte sanitare în bai si zugraveli cu vopseluri lavabile.
Ansamblul rezidential dispune de spatii verzi special amenajate, cu plante inflorite, care speram ca te vor face zilnic să zambesti.
10 vizualizari Bucuresti 23 Feb 18 09:41
Statii metrou
Eroii Revolutiei 65 min
Politehnica 75 min
Constantin Brancoveanu 81 min
Video
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..
Anunt inactiv