89.900 €
Aparatorii Patriei, 100 mp utili, mutare imediata
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 8

Descriere anunţ

Aparatorii Patriei, 100 mp utili, mutare imediata

Aparatorii Patriei, finalizat, 5 minute de metrou, parcare, mutare imediata, 2 grupuri sanitare, living 26 mp, dormitor 22 mp, dormitor matrimonial cu baie de 19 mp. Direct dezvoltator - comision 0%

Detalii suplimentare

Propunem spre vanzare un apartament finalizat cu 3 camere situat la etajul 3 cu o suprafata totala utila de 100 mp, ce dispune de camere spatioase si luminoase.

 Apartamentul face parte dintr-un imobil finalizat avand regim de inaltime S+P+8 si se preda finisat cu gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare in bai, bucataria partial utilata si mobilata, centrala proprie de apartament si calorifere. Pozitionarea excelenta a imobilului permite accesul facil proprietarilor catre punctele de interes din zona, fiind situat la numai 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou, statia de RATB fiind situata chiar in fata imobilului. Constructia este realizata pe structura de beton, avand compartimentarile exterioare si intre apartamente din caramida Porotherm termoizolanta de 25 cm si intre camere caramida de 12,5 cm.

Pentru mai multe detalii si vizionarea acestui imobil, nu ezitati sa ma contactati.

Pretul afisat nu contine TVA. 

Direct dezvoltator - comision 0%!

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida