37.900 €
Gara de Nord
  • Suprafata 60 mp
  • An 1959
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 9

Descriere anunţ

Gara de Nord,

situat central, 3/8 intr-un bloc incadrat la RS II. Locuinta are baie si grup sanitar, balcon si vedere pe spate, catre parc. Comision 0, vizionari oricand.

Detalii suplimentare

Apartament de vanzare situat la Gara de Nord, intr-o zona centrala foarte bine comunicata rutier (circulatia fiind fluidizata de prezenta in imediata proximitate a Pasajului suprateran Basarab, a Podului Grant, a Pasajului subteran Victoriei), dar si de mijloacele de transport in comun (RATB, metrou).

Locuinta este situata la etajul 3/9 intr-un bloc constructie 1959, incadrat la clasa 2 de Risc Seismic (conform listei oficiale de pe pagina web a Primariei Generale), are 60.2 mp, baie si grup sanitar, iar vederea este catre parcul din spatele blocului.

Localizarea centrala asigura numeroase optiuni in ceea ce priveste institutiile de invatamant ( Gradinita 248, Gradinita 206, Scoala nr. 1 Iosif Sava, Scoala Generala Nr. 3, Liceul Teoretic Ion Neculce, Colegiul National de informatica Tudor Vianu) si obiectivele comerciale( Carrefour Orhideea, Mega Image, Piata Garii de Nord, Kaufland).

Comisionul pentru comparator este 0!

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Balcon
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton