145.000 €
Lacul Tei, Floreasca
  • Suprafata 135 mp
  • An 2016
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 3
Bucuresti, 25 ian, 11:42
Prețul zonei

Descriere anunţ

Lacul Tei, Floreasca,

suprafata utila totala 113 mp, terasa 32 mp cu vedere spre lacul si Parcul Tei, 2 bai, buc inchisa, lif. Etajul 3 retras, acoperit. Pretul include finisajele, discutabil. Toate actele, parcare separat

Detalii suplimentare

Imobilul, D+P+2E+M, constructie 2016, este pozitionat stradal, in apropiere de B-dul Lacul Tei, la cateva minute de parcul Tei si zona Floreasca.

Imobilul contine apartamente cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete utile generoase, compartimentari eficiente, holuri si balcoane mari, locuri de parcare, atat in curte cat si subteran, gradina amenajata, lift. Construit solid pe plansee din beton, cu structura din caramida exterior / interior, are acoperis din tabla.

Apartamentul de 3 camere este pozitionat la nivelul mansardei, cu o compartimentare eficienta, camere inalte si o terasa mare, deschisa, cu o vedere frumoasa. Livingul are 26 mp, bucataria inchisa, ambele cu iesire pe terasa. Unul din dormitoare este cu intrare din living, celalalt este decomandat, are baie proprie si dressing.

Apartamentul are o suprafata utila de 81 mp, suprafata utila totala de 113,26 mp, construita de 113 mp, construita de 135,91mp.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton