133.000 €
Mihai Bravu
  • Suprafata 87 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 9

Descriere anunţ

Mihai Bravu,

particular vanzari apartamente in zona Mihai Bravu langa statia de metrou, la doar 2 minute. Vecinatati: Mall Vitan, Parcul Tineretului, Dristor, restaurante, scoli, gradinite, r.a.t.b,

Detalii suplimentare

Dezvoltator vand apartament 3 camere intr-un ansanblu rezidential,constructie noua din cadre de beton,caramida porothem de 25/30 cm la exterior,compartimentarea de 11,5 cm porotherm,tencuiala mecanizata,INCALZIRE PRIN PARDOSEALA,FATADA VENTILATA.

Fatada ventilata este ultima aparatie in domeniul constructiilor premium, si presupune prin aplicarea unui fotocatalizator producerea de oxigen menit sa distruga bacteriile, virusurile, microorganismele, muschii si lichenii si sa elimine mirosurile neplacute din incaperi. Aceasta tehnologie functioneaza asemenea fotosintezei plantelor, aducand la un real confort si contribuind la sanatatea dumneavoastra. Iarna, caldura se mentine la interior iar vara nici nu veti mai avea nevoie de aer conditionat.

Spatiile comune si casa scarilor aferente blocurilor sunt finisate intro maniera indrazneaza, cu materiale de cea mai buna calitate dispunand de pardoseala din piatra naturala si balustrade din inox.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton