Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Prelungirea Ghencea, Alunului, comision 0 %

89.000 €

Prelungirea Ghencea, Alunului, comision 0 %

89.000 €
Caracteristici
Suprafata 113 mp An 2017 Decomandat Etaj parter din 1
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Loc parcare Reabilitat termic Structura beton
Descriere
apartament in vila p+1 cu doar 2 apartamente, gradina proprie 150 mp, intrari separate, curte ingradita separata, finisat la cheie, centrala termica, 2 bai complet echipate, 2 terase, constructie 2017
Detalii suplimentare
Apartament in vila cu gradina proprie ! Comision 0 %

Apartament cu 3 camere in vila noua, constructie 2017, situat in Prelungirea Ghencea pe strada Alunului, in vecinatatea Cartierului Latin. Vila are doar parter si etaj si este formata din doua apartamente cu intrare separata si curte separata, fiecare avand 150 mp liberi de curte.

Apartamentul prezentat este cel de la parter. Are o suprafata utila de 90 mp si o suprafata totala de 113 mp cu tot cu cele 2 terase. Compartimentarea este excelent gandita. Livingul impreuna cu bucataria deschisa au 40 mp si exista posibilitatea inchiderii bucatariei. Sunt 2 dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie proprie si loc pentru dressing . Dormitoarele au 14 si 15 mp. Ambele bai beneficiaza de fereastra cu lumina naturala.

Apartamentul este complet finisat, dotat cu centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan Salamander( culoare Gri antracit), calorifere din otel, usi de interior, parchet laminat in camere.
2 vizualizari Ilfov, Bragadiru, 18 May 18 09:51
Statii metrou
Păcii 63 min
Preciziei 70 min
Preciziei 72 min
Anunt inactiv