135.000 €
Decebal, 5 minute metrou Muncii
  • Suprafata 90 mp
  • An 1990
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 8

Descriere anunţ

Decebal, 5 minute metrou Muncii,

Decebal la 350 m distanta de metrou. 4 camere, etajul 3/8, suprafata utila de 90 mp. Bloc din 1990, necesita renovare. Pret negociabil;

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare un apartament spatios situat in zona Alba Iulia - Piata Muncii, in apropiere de bulevardul Decebal si Calea Calarasilor, in planul doi pe o strada linistita departe de agitatia bulevardului. Un punct forte al acestei proprietati este locatia, deoarece Metroul Piata Muncii este in apropiere la aproximativ 350 de metri si accesul este facil la mijloacele de transport in comun: tramvaiele 1, 40,56 si RATB 104,123,124 si 311. Totodata zona centrala, Piata Unirii este la indemana prin mijloacele de transport in comun.

Apartamentul de 4 camere se afla la etajul 3 intr-un imobil P+8, avand suprafata utila de 90 mp, compusa din 4 camere decomandate, bucatarie si 2 bai, la care se adauga 2 balcaone.

Al doilea punct forte este ca noul proprietar are posibilitatea sa il decoreze si personalizeze dupa bunul plac. Este ideal pentru o familie care are copii si care are nevoie de mai mult spatiu intr-o zona linistita dar si centrala in acelasi timp.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton