398.000 €
Bucurestii Noi, bd Laminorului
  • Suprafata utila 308 mp
  • Teren 1.320 mp
  • An 2008
  • 7 camere
  • La rosu
Bucuresti, 04 apr, 12:01
Prețul zonei

Descriere anunţ

Bucurestii Noi, bd Laminorului,

vila D+P+1+M finalizata la exterior si la gri la interior, teren 1320mp, amprenta cladirii este de 130 mp, camere inalte si spatioase, garaj incorporat, centrala termica, strada linistita, comision 0.

Detalii suplimentare

In zona Bucurestii Noi, pe o straduta linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifica capitalei, este disponibila spre vanzare o generoasa proprietate imobiliara. Pe lotul de teren in suprafata de 1.320mp, cu o deschidere de 20m la strada, este amplasata o vila compusa din demisol, parter, etaj si pod inalt mansardabil. Cu o amprenta la sol de 130mp, vila are o suprafata utila de 308mp si utila totala de 320mp. In curtea libera de constructii, de aproximativ 1200mp, se poate amenaja o frumoasa gradina cu foisor si spatii de relaxare.

Imobilul este izolat termic si finalizat la exterior. Interiorul este la stadiul de gri, ceea ce permite ca amenajarea interioara a casei sa fie facuta in acord cu dorintele viitorilor proprietari. Vila este gandita pentru a acomoda una sau doua familii. Camerele sunt inalte si spatioase.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda